0 oy
232 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (111 puan) tarafından

sevgili anneler, benim bebeğim 1 yaşına girmek üzere 4-5 gündür hiçbir şey yemiyor, oyalayarak birkaç kaşık yediriyorum zorla. Önceden böyle değildi yiyordu ama bugünlerde yemiyor ve üstelik çok su içiyor. Biberonu 120ml su dolduruyorum tek seferde ya bitiriyor yada yarıya indiriyor, biberonu günde 4-5 defa dolduruyorum. Biz ailece tuzlu ve çok tatlıda yemeyiz. bu kız neden bu kadar su içiyor, yememesi çok su içmesinden mi kaynaklanıyor acaba. Bu durumu yaşayan var mı?

3 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Olabildi çok su içmesi sisirir bu sefer karnı doyar
(111 puan) tarafından
Öyle galiba canım
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Cok fazla au icdiyi icin yemwk istemiyir ola bilir.1yasina yeni girmis bebeklerde uyku gerilemesi,ishatsizlik olan bir durum.azi dislerin cikma zamani tam.o da istahsizlik yapiyor.sivi tuketmesini seviyor ise kefir icirin su yerine.1ogun de olsa midesine su yerine baska bir seyler girmis olur.asla zorlamayin bir iki lokma ne kadar yemek isterse birakin o kadar yesin
(111 puan) tarafından
Üst yan kesici dislerini çıkarmış, alttakilerini çıkarıyor şimdi. Azı dislerinin yeri kasiniyor olabilir. Marketteki kefirlerden mi alayım meyveli olanlardan falan onlardan mi veriyorsunuz.  Yoksa bildiğiniz doğal kefirlerde varsa bana da söyler misiniz?
(8,034 puan) tarafından
Ben marketten aliyorum.turkiyede de vardir guzel markalar ama ben Azerbaycanda yasiyorum.burda en guvenilik markadan aliyorum.kefir mayasi bula bilirseniz evde kendiniz de mayalaya bilirsiniz.ben sade yagsiz olani kullaniyorim.meyveli hic almadim.
(111 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim canım
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Dis cikariyor olabilir mi canim. Kizimda dis zamani cokk fazla su iciyor,normalde de cok su icen bir bebek zaten. Yemek yememeside disten kaynakli oluyor bizde genelde.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 380 göst.
7 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bal Yanak (182 puan) tarafından soruldu
...