0 oy
928 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
Bebeğim  herkesin  kucagında duruyor neden  böyle 
Bebek Ayı 6

8 Cevaplar

+1 oy
(3,662 puan) tarafından
Kız daha ne istiyon keske benimkide oyle olsa. Koala gibi yasiyoruz valla
(11 puan) tarafından
emin ol öyle daha güzel  herkese gitmesi  kötü  anne si  var yok gibi bişey
(3,662 puan) tarafından
Inanki degil canim yaşasan anlarsin. Yaninda asla kalkamiyorum butun gun salonda birlikte yerde oturuyoruz
(139 puan) tarafından
Hahaha çok mutlu oldum şuan anlatamam benim gibi olan anneler varmış. Benimki de koala gibi bende tuvalete zor gidiyorum babasında bile çığlık atıyor o derece.
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,522 puan) tarafından

Burcu ne bebeğinizin şöyle düşünün onun da bir karakteri var ve bu şimdiden oturdu siz onun annesisiniz kıskançlık yapıyorsunuz kendimden biliyorum yanlış anlamayın lütfen belki sıcak kanlıdır insancıldır kişisel algılamayın bebekler için anneden daha önemli ya da daha fazla sevecekleri kimse olamaz kendimizden pay bicelim anne başkadır bizlerde onlar için baskayiz üzülmeyin <3

0 oy
(151 puan) tarafından
Ah keşke benimkide öyle olsa kimseye bırakamıyorum babasını bile istemiyor yalnızca ben olucm
0 oy
(133 puan) tarafından
Benim bebeğimde aynı, herkese gidiyor ve arkasına dönüp annemde varmış burada diye bakmıyor bile çok kıskançlık yaptım üzüldüm ama sonradan internetten baktım bebeklerde bağlanma biçimleri bu hareketleri etkiliyormus, bebeğimle daha fazla oyun oynayıp daha fazla ilgilenmeye başladım ayının verdiği durum mu bilmiyorum şuan 8aylik yeni yeni birinden cagirdigim zaman ellerini açıyor, odadan çıktığımda arkamdan bakmaya başladı ama yinede pek umrunda olmaz demekki karakteri böyle diyorum belki bizim bebislerin karakteri böyledir.
0 oy
(54 puan) tarafından
Benimki de tam 6 aylık anlattığın gibi çok sıcak kanlı herkese gider ama acıklığında bana gelmesi gerektiğini biliyor artık süt sadece bende var çünkü.  Mama mı meme mı veriyorsun? Eğer mama ise sadece sen doyur karnını başkasına verme biberonu. Benimki emdiği için sadece böyle bir çözüm geldi aklıma. 
0 oy
(137 puan) tarafından
Bence oyle olmasi daha iyi benimde kizim oylem ne annecidir ne babaci hic birimize bi duskunlugu yok ve kim onla oynuyorsa ilgisi ondadir. İsime geliyor acikcasi. Dusunsene surekli yakana pacana yapisan bi cocuk. İleri donuk düşündüğümde diyoruk hani herseye ayak uydurup herkesle anlaşabilir diyorum. Emin ol boylesi daha iyi ya tuvalete bile gidememek ne kadar kotu biliyomusun.. kendinden oay bic mesela sen anneni sevmiyormusun sanki . Bnm hayatta en deger verdigin insandir annem. Eminim ilerdede bebislerimiz bizim icin iyle diyecek
0 oy
(65 puan) tarafından
Şöyle düşün ilk zamanlar bebekler için anne maddi, manevi, duygusal vs. ihtiyaçlarını giderecek bir aracı sadece. Sen onun ihtiyaçlarını öyle güzel anlayıp karşılık vermişsin anne-bebek bağlanmasını o kadar iyi kurmuşsun ki ihtiyacı olduğunda senin onun yanında olacağını biliyor ve sana yapışma ihtiyacı hissetmiyor. Bence bu üzülmen değil sevinmen gereken bir şey. Bebeğin seni aramıyor değil sana çok güveniyor. 
0 oy
(765 puan) tarafından

https://www.instagram.com/p/CMFvI7sjnFA/?igshid=sex6sd7idum7

Bebeklerde ayrılık kaygısı genelde 9.ayda başlar

(11 puan) tarafından
hepinize çok teşekkür ederim  ama  bazen insan  üzülüyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 620 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
21 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde LEYLA1946 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 452 göst.
17 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Havva3617 (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 444 göst.
11 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Merveeem (140 puan) tarafından soruldu
...