0 oy
266 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (168 puan) tarafından
Kizlar merhabaa. Cok merak ediyorum oglumun bu tavirlari davranışları normal mi? Yada karakteri bu kadar keskin ve erken belli olmasi normal mi?? Oglum 21 ay 1haftalik. Benden başka kimseye sevgisinj göstermez kolay kolay olmaz. Babasini bile. 2 yegenim var oglumla akranlar ikisi de babama anneme gidiyor gülüyor oynuyor sevincini belli ediyor ama benim oğlum cok soğuk kolay kolay gülmez. Yani görende sanır ergen yada büyük bisey. Oyun oynuyor kendi kendine esimin kuzeninin oglu var arada geliyorlae o cocukla cok uğraşıyor. Onu görünce şımarıyor.. oyun kuruyorlar. Ama baska kimseyle yapmiyor bunu. Babamlara cok sık gelip gidemedigim icin olabilir. Ama diger cocukta cok gec gelse de yine oyun oynar karışır çocuğa.  

Tek fark ettgim mesela eşimin ailesiyle aile apt oturdugumuz icin onlara karşı daha normal mesela evde toplndigimizda cok mutlu oluyor gülüyor oynuyor hic kimseye rahatsizlik vermeden tekte olsa oyun kuruyor. Herkese gider bi kac saniye biseyler anlatir gelir. Benim ailemi ck az gördüğü icin boyledir muhtemelen acaba bu hep boyle mi olur yani 3 4 5 yaşlarında da böyle mi olur? Yeğenim beni 1 yil sonra da görse yine gelir operim koklarim oynarim ogluma korkudan kimse yaklaşamıyor.. cocugu böyle olup simdi büyüyen vqr mi? Normal mi artik yani 5 yaşında da boyle oldugunu bilmek beni düşündürüyor. :/ (Rabbim evlatlarimiza can sagligi versin. Annem babam torunlarini öpüyor seviyor oynuyor ama oglum geri durunca hic öpemiyorlar bile o yüzden sitemim asla şikayet degil merak ediyorm kisaca bu kadar soguk olmasi kalici mi ?)
Bebek Ayı 21

3 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Acaba 2 yaş sendromu olmasin
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Bence karakter ya artık yavaştan karakterleri oturuyor benim oğlumda hiç tanımasın karşıdakini azicik oynasın bana gelmez çocuklar pandemide bide eve tikildi kimisi benim oglan gibi anneden sıkılır kimiside anneye daha cok bağlanır 
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Karakter meselesi oldugunu dusunuyorum. Kizim da cok sicakkanli degil, kendini opturmeyi falan cok sevmez. Genelde bana simarir ama yeri gelir bana da opturmez. Ben de cok sicakkanli birisi degilim acikcasi, hemen kaynasamam, zaman gecmesi lazim benim icin. Kizim da oyle sanirim. Beraber vakit gecirdigi kisilere karsi daha ilimli. Ama yine de bazi cocuklar gibi kendini sevdirmeye falan calismaz.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
11 Mayıs 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Aras &duru (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
1 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Güness.ozlem (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
18 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ❤️Bir prens annesi❤️ (119 puan) tarafından soruldu
...