0 oy
334 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Merhaba :) bebişim 1 ay 1 günlük dün kontrolumuzde doktorumuz geceleri ve gündüzler 3 saatte emzirmemi eğer gece durursa maksimum 4 saate kadarda olabileceğini söyledi. Ben kıyamıyorum ya aç kalırsa falan diye ama öyle yapman gerekir değil mi ? Bu arada kilosunda falan Allah'a şükür sorun yok. :)
Bebek Ayı 1ay1gün
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(223 puan) tarafından
Sarilik gibi bir durumunuz yok degil mi? 3 aylik olana kadar 2 saatte bir besledim ben.uyuyorsada uykusunda besledim emmedi benim bebegim biberonla uyku arasinda besliyordum yine kiyamayip:/
tarafından
Yok şükür sarılık gibi 3 saatte kaldırdım uyku arası 6-7 dk falan emiyor ama çiş yaptı her kaldırdığımda bez değiştirdim uyuyarak emdi ama sanki aç bırakıyormusum gibi hissettim hep 2 saatte emzirdim. Kıyamam size de ya anne olmak işte :)
(223 puan) tarafından
Sarilgi yok oh sukur ozaman daha rahat tabiki ama yinede 4 5 aylikti benim bebegim doktora soruyordum kaldirmasam olurmu diye 3 saati gecirme diordu simdi 6 aylik olacagiz aksam yedirirorm kaldirmiorm o kalkana kadr:) aliskanlikta olmuyor olsa ohoo calar saat gbi 2 saatte bir yediriyordum ben:) kilo alimi iyise 3 saate kdr kaldirmayin sizde..ama yinede doktorunuza danisin derim. Her seferinde bezinide degistirmenze gerek yok 3 saatte 4 saatte bir gece icin diyorm.yeterli olacaktir uyammasin bidik iyice:) ah ah anne olmak cok zor biz gazdan gece daha dogrusu sabaha karsi  4 5 e kadr ayakta oluyorduk:) sukur gecio hersey
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Doktorunuz dogru soyluyor elbette. Ac olan bebek uyanır zaten. Toksa ve gaz sorunu da yoksa ya da o an yoksa huzurla uyur. Kıyamıyorum dediginiz bebeginiz gün gelir surekli kalkmaya alıştığı için size kıyar. O saatlerde kalkma alışkanlığı kazandığı icin artik o sistem oturur ve geceleri sık uyanan bir bebeginiz olur,gecmisler olsun. 
tarafından
Yani evet haklısınız deneyelim bakalım teşekkür ederim
0 oy
(159 puan) tarafından
2 ay dolana kadar 2 saate besledim sarilikta yoktu çok şükür en fazla 3 saat duruyordu emmiyordu uyku arası fazla sağıp biberonla veriyordum doktor artık bırak kendi uyansın dedi 101 günlük şimdide kendi uyumuyo 2 saate bir mutlaka uyanıp emmek istiyor uyanmaya alıştı şimdiki diyorum keşke kendi uyansaydi alismasaydi :)
tarafından
Doğru mantık aslında ya aç olsa zaten uyanır saatlerce emmezse düşer zaten şekeri de sorun olmaz denemeye devam :)
(159 puan) tarafından
Kilo alımı feln iyi olursa 1 aydan sonra kendi uyanabilir bence
0 oy
(122 puan) tarafından
Kilosu ne kadar acaba merak ettim de:)
tarafından
4700 kilogram
(122 puan) tarafından
Maşallah maşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 273 göst.
0 oy
5 cevap 285 göst.
12 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mhmtalp0348 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.
8 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ayse-gunduz-06 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 163 göst.
13 Eylül 2022 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Nesnes (374 puan) tarafından soruldu
...