0 oy
533 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (112 puan) tarafından
Benim 4 aylık erkek bebeğim kaldırıyorum sadece 1 2 dakka durup geri kırıyor dizlerini normalmi kaynanam niye ayaklarının üstünde durmuyor deyip duruyor kafama takılıyor 
Bebek Ayı 4 aylık

11 Cevaplar

+1 oy
(8,034 puan) tarafından
Kizim duruyordu.bazen adim atiyordu ziplar gibi yapiyordu.her bebegin gelisimi bir degil kimi biraz erken yapar kimo biraz gec.doktor kontrolunde sorarsiniz kafaniza takilyor ise.ama normal bence.



Link birakdim izlemenizi tavsiye  ederim
-Reklam-
+1 oy
(81 puan) tarafından
Birkaç gün önce kalça çıkığı testi yaptırdık, sonuç iyi çıktı.Doktorumuz İlk 6 ay ayaklarının üzerine bastırmayın, kalça çıkığına neden olabilir dedi. Bilginize. Kolay gelsin. 
0 oy
(34 puan) tarafından
Normal bence, daha cok kucuk
0 oy
(2,701 puan) tarafından
Canım erken değil mi durması için zaten, normal yani öyle yapması 
0 oy
(235 puan) tarafından
Benim kızım 2 aylıkken durmaya başladı yeğenim ise 6 aylıkken . Şu an yeğen 3 yaşında ve gayet sağlıklı. Bebekten bebeğe değişiyor niye bu kadar aceleciler anlamıyorum. Sadece moral bozuyorlar. 
0 oy
(92 puan) tarafından
Benim kızım 3 aylık 2 aylikken ayakta durmaya başladı kendisi şuan da da adım atıyor ama her bebek bir olmaz bence sen canını sıkma 
0 oy
(63 puan) tarafından
Bence gayet normal. Benim oğlum da 4 aylık o kadar duruyor. Biraz da kiloyla ilgili.zaten 4 aylık bebeğin yürümesini bekleyemeyiz heralde.
(112 puan) tarafından
Sizin bebeğiniz kaç kiloki canım benimki 6 400
0 oy
(748 puan) tarafından
Bizimkide ayni sekildeydi. Dra sordugumuzda daha yukunu bacaklarina verilmemesi gerektigini soyleyip bize kizdi tum yukunu vermeyin kalcasinda problem olabiliyormus. 6ci aya dogru ayaklarinin ustune bastirin.
0 oy
Profil image (1,204 puan) tarafından
Canım  her bebeğin  gelişimi  farklı  ama  benim  kızım  doğduğundan  beri  ayaklarının  üzerin de duruyordu   kasları  kuvvetli bir  bebek  maşallah 

Sık sık  yüz  üstü  bırak  kasları gelişsin 
0 oy
(8 puan) tarafından
Canım benim ki beş aylık oda basmıyor doktor normal dedi daha ancak kucakta oturtmaya başladı bakma sen kimsenin lafına 
(112 puan) tarafından
Ya kaynanam deli gibi söyleyip duruyor kilodan diyor gıcık karı
(8 puan) tarafından
İnsanı delirtir onlar çok biliyorlar görüyoruz kendi büyüttüklerini bizimkilerde sürekli bişiler yedirmeye çalışıyor doktor altı aylıktan önce asla dedi her ay gidiyoruz kontrole doktorun dediğini yapıyoruz ama ne mümkün cahile bişi anlatmak
0 oy
(106 puan) tarafından
Dün adını bile anmak istemediğim kaynanamdan geldim ve  2 aylık bebeğime ayakların üstüne niye basmıyor dedi. Bazen insan ne diyeceğini şaşırıyor.  Eğer onu dinleseydim aç aç diye diye mama verecektim.  Çok şükür onu dinlemedim ha tabi ki bebeğime sütüm yetmezse mama veririm. Kadın doğumdan ertesi gün sütun yok deyip durdu. Bence ger şeyini doktoruna sor araştır.  Kafana yatmayan ve içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma. Uzun oldu kusura bakmayın. 
(8 puan) tarafından
Tövbeler olsun iyice akıl sağlıklarını kaybettiler bunlar iki aylık çocuktan ne bekliyorlar anlamadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 214 göst.
14 Ağustos 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Müge♥️Hiranur♥️ (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.
0 oy
18 cevap 903 göst.
9 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ela karataş (15 puan) tarafından soruldu
...