0 oy
181 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (181 puan) tarafından
Bu durumu nasıl aşacağız. Atak haftası dediler ama eskiden böyle atak haftalarimi biliyordu kadınlar ama çocukları çok akıllıydi. Benim yegenlerimde var hepsi çok akıllıydi valla yanlış anlaşılmasın ama ablamla yengem çocuk büyüttük demesinler evet her çocuk bir olmaz ama çok ağlıyor hiç bir şey yapamiyrm bugün su bile icirmedi. Bugün biraz sinirlendim sonra çok üzüldüm. Sabahtan beri kendi kendimi yedim evladıma sinirlendim diye anneler bu durumu nasıl aşacağız. 

3 Cevaplar

+1 oy
(8,992 puan) tarafından
Atak haftasi var. Eskiden atak haftasi denmiyordu da 'cocuk usuttu, huysuzlandi, nazarlandi' deniyordu. Size gore sessiz duran cocuk mu cok akilli oluyor, orasini anlayamadim. Bu durum gecici. Ben 4. ay ataginda gece 15 dakikada bir uyandim. 2 hafta sonra kendi kendine gecti. Sinirlenip bunu cocugunuza yansitmamaya calisin. Kendinizi tutamayacak durumdaysaniz esinizden ya da bir yakininizdan yardim isteyin. Dayanamayacak noktaya geldiginizde cocugu esinize bırakın, balkona cikin, bir hava alin. Atak haftasini daha rahat gecirmek icin de, sessiz ve los ortamlar biraz fayda ediyor. Unutmayin, siz gerilince bebeginiz de geriliyor. Sakin olun.
-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından
Neden ağlıyor ki uykusunda benimde 4 aylık bebeğim 31 Aralık doğumlu atak haftasında gösteriyor ama ben hiç takmadım ya şu atak zırvalıklarını benim bebeğimde huysuz ama sen sakin ol gerilme gerilirsen o daha çok gerilir hisseder bebekler. 
0 oy
(626 puan) tarafından
Çoğumuz aynıyız..çok yoruluyoruz.ben ihtimaller üzerinden teker teker gidiyorum.aç mı,gaz mı,üşüyor mu sıcak mı,bir yeri mi ağrıyor,karnı mı ağrıyo midesi mi bulandı,canı mı sıkılıyo,2 uyku arası zaman kısa mı uzun mu kısa ise yormaya uzun ise uyutmaya çalışıyorum.hava güzelse temiz hava alması için pencere balkondan baktırıyorum..tüm ihtimalleri eledik uyumuyosa demek yapısı huysuz.öyle böyle büyütecez napalım..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 323 göst.
5 Kasım 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Vesile.21 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
27 Nisan 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nare88 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 665 göst.
22 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Zumrutkocaman (42 puan) tarafından soruldu
...