0 oy
208 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (180 puan) tarafından
Merhaba anneler Bu uygulamanın başında çıkan Bebeğim bu haftada neler yapabilir gibi soru cevaplardaki cevaplar sizce doğru mu? Çünkü bana doğru gibi gelmiyor bebeğim 11 aylık Bu haftada neler yapabilirde demiş ki eline boya kalemi verin boyama yapmaya teşvik edin, kendi başına bardaktan biraz dökerek su içebilir, nesnelerin ismini bilir gibi 11 aylık bebek bunları yapar mı gercekten yoksa benim bebegim mi yapamiyor?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende burda beklim:) faydalı soru
(180 puan) tarafından
Sizinki uyuyor mu?
tarafından
Uyuyor mu derken nasıl yani
(180 puan) tarafından
Yani burda ayına gore yazilanlari bebeginiz yapiyor mu gerçekten?
tarafından
Şuan 8 aylıgiz ama pek fazla takılmam bunlara happy kids diye bi uygulama var onda ne yazıyorsa doğru çıkıyor kızım yazılanlara uyuyor maşallah  mesela alkış yap dediğimde hemen yapıyor gel diyorum kucağıma atıyor kendini hadi gidelim diyorum heyecanlaniyor çok seviniyor yani artık bazı şeylerin farkına varıyor:)))
-Reklam-
0 oy
(135 puan) tarafından
valla ben boya kalemi verdim ağzına sokuyor. eline ne geçirirse ağzına alıyor. ama eline meyve vereyim atıyor. her bebek bir değil bence onlar ihtimaller.  bana 2 ay önce emekleme diyordu yüzüstü yaptırdığımda çığlığı basıyordu 10 aylığız daha yeni emeklemeye başladı ama çok güzel yürüyor. boyadan kitaptan ne anlar bebek. sen kitap okursa anlar boya yapamaz. ama şöyle etkinlik yapabilirsin. biz yaptık. ufak tuval aldım. evde akrilik boyalarım vardı. üzerine az az her yere farklı renkler sıktım. kilitli poşete koydum eliyle vura vura desen oldu. böyle etkinlik yapabilirsin. hatta yarın a4 kağıtlarına yapmayı düşünüyorum.
(180 puan) tarafından
Ya aynen benim bebegim de yapmiyor. 10.ayda geri geri emeklemeye basladi. Bizimki de yemegi agzina goturmuyor esyalari goturuyor. Kendi yesin diye bekliyorum yapmiyor. Biberonu bile daha kendi tutamiyor burda yazılanlar korkuttu beni
(135 puan) tarafından
her bebek bir değil canım benim. kızımın 5.5 aylıkken alt 2 dışı birden patladı. 8.5 aylıktı üst 2 dış birden patladı. ne ateş oldu ne ishal sadece iştahsızlık ve uyku sorunu oldu. üst komşumun oğlu kızımdan 20 gün büyük. alt dişin sadece 1 tanesi 9 aylıkken patladı. onun alt dışı çıkarken biz üstleri patlattık. fark var yani. herşeyi ağzına almasına üzülüyorum ama yaşına kadar normal diyorlar. çok korkmamak lazım. yazılanlar neler neler diyor. yok eşinizle yalnız kalmalısınız bebeğinizi aile büyüklerine  bırakabilirsiniz. şimdi kayın valide kayınbaba yok. benim ailem şehir dışında napayım yani bırakamıyorum diye eşimle yalnız kalmayayım mi. ben çoğu zaman okumuyorum bile
0 oy
(180 puan) tarafından
Sizler ne diyorsunuz??
0 oy
(267 puan) tarafından
Bizde 6.5 ayligiz hic burda ki sorularla bir gitmedi ama giden arkadaslarim var bebişten bebise degisiyor demek ki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 307 göst.
7 Mart 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayasa (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
22 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bsnm (94 puan) tarafından soruldu
...