0 oy
361 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (2,520 puan) tarafından
Kizlar elbette ki biliyorum her bebek farklidir. Gelisimini farkli zamanlarda farkli sekilde gosterir. Lakin benim ilk bebeğim oldugu icin bir hayli merakliyim bu konuda :) o yuzden sormak istedim, sizin bebekleriniz neler yapabiliyor? Benim kizim pek hareketli degil (ilerde az otursa diye dua ederim biliyorum). Bastırmaya calisiyorum ama kendini bi itip çöküyor geri :D oturmak istiyor ama. Kucagima dayadiysam kendi başına baya dogruluyor. Yatarken de ellerinden tutunca kendi geliyor. Bir iki gundur de donecek gibi hareketlenme var. Poposunu kaldirip ayaklarini diremeye basladi ama net bi dönüş yok henuz. Biz mi aceleciyiz bizimki mi agir (annesi kilikli :D ). Bir de fiziksel gelisimi icin neler yapabilirim? Yuz ustu yatiriyorum, hareket ettiriyorum. Baska?
Bebek Ayı 3 ay 24 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından
Benimde hemen hemen o kadarlik popo kalkıyor yana donuyor ama sırt ustuyken yüzüstü dönmüyor yada yuzustuyken sırt ustu dönmüyor canim ellerinden tutup kaldırınca doğruluyor oturmak istiyor ama henüz kucuk bence siz acele ediyorsunuz :)
Profil image (2,520 puan) tarafından
Evet bence de biz acele ediyoruz ama bi yandan da yapsin istiyoruz :)) tabi vakti gelince zaten engel olamayiz her seyi yapar eder :)
-Reklam-
0 oy
(350 puan) tarafından
Benim oğlum da aynı canım totosunu kaldırmıyo yerinden :)
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yan yatmayi da hic sevmiyor kizim, bas bas bagiriyor :D
0 oy
(804 puan) tarafından
Bilmiyorum ama benim bebegim 3 aylik benimde ilk bebegim ve yatakta donmeye basladi artik tek birakamiyorum doktora gitmistik o sedye gibi bir yere yatirdi orada ds yuvarlanmaya basladi doktor cok sasirmisti...Cok guclu bir bebek demisti sanirim erken basladi bilmiyorum suanda da kafasini govdesjni kaldir.aya calisiyor oyuncak eline veriyorum tutuyor ama sallamiyor....Ha bu arada yuvarlanma dediysem oyle tam degil duz yatiyorsa saga donuyor kendini o yone atiyor gibi yani mesela gece kusmasin kusarsada yutmasin diye hep sag tarafa yada sola yatiririm 1 saate bakiyorum diger yone uzanmis...
Profil image (2,520 puan) tarafından
Hmm anladim canim masallah diyelim bebisinize :) zamanla yerinde tutamayiz ama simdiden merak ediyor insan :)
0 oy
Profil image (394 puan) tarafından
Önce sağa sonra sola dönüyor halinin üzerine battaniye örtüyorum geldiğimde onu aynı yerde bulamiyorum koltugun altina girecekdi gecen gun :))) sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor  yuz ustu durunca basini kaldirip popoyu havaya kaldirip emekleyemeye calisiyor ellerini tuttuğumda havaya kalkıyor kucagimdayken oturmak istiyor  bu kadar :) 4 ay 10 günlük benimki 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yaa, o kadar dönüyor yani masallah kuzuya :)) hadi bakalim bizimki ne zaman donecek beklemedeyim :D

İlgili bir soru bulunamadı

...