0 oy
260 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (133 puan) tarafından
Bebeğim 6,5 aylık erkek bebek. Şimdilerde gece en az üç defa üst değiştiriyorum. Özellikle sırtı ipislak oluyor . Yan yatırmama ragmen. Bu kışın da böyleydi. Çok terliyor. Doktora gitmeyi dusunuyorum. Böyle bir durum yaşayıp doktora giden var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim yeğenim öyleydi hep su gibi olurdu uyuyunca. Geniz eti varmış. Ameliyattan sonra yaşamadı aynı şeyi
(133 puan) tarafından
Yaaa.cok sasirdim. Bir doktora göstermek lazım o zaman
-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından

Benim oğlum 10 yaşında doğduğundan beri aşırı terler alerjik rinit i var doktora sorduğum da benim de rinit im var askerliği şırnak 'ta yap tim millet dönerken ben terliyordum demişti :D çok iyi doktordu bide 3 aylık kızım oldu onun da var büyük ihtimal 

(133 puan) tarafından
Alerji testi filan minyaptirmak lazım onu öğrenmek için?
(392 puan) tarafından
Test le çıkar mi bilmiyorum kuzum ama alerjik rinit eskilerin deyimiyle bahar nezlesi benim ki sürekli hasta olurdu en ufak bireyden 3 yaşından sonra falan bildi doktor ilaç verdi öyle biraz hafifledi sürekli geniz akıntısı olur günlük hapsirir 2 3 kere peşpeşe toza tüylü şeylere pek giremez bizde genetik bende annemde ablamda var esimde de var bebekte var mı diye kontrol de sordum biraz büyümeden bilinmez dedi
(133 puan) tarafından
Anlad çok geçmiş olsun.
(392 puan) tarafından
Saol canım sizede geçmiş olsun
0 oy
(338 puan) tarafından
Büyük oğlum doğduğundan beri çok terler. Şuan 9 yaşında hala aynı. Biz üşüdüğümüz zamanlarda bile o terliyor. Alerjik.çok hapşurur ve her yıl hasta olur 4 5 kez. Bronşit, grip. Burun akıntısı hiç bitmiyor. Terlemesi in sebebi alerji. Çok zor Bi durum. Üşüse o kadar hasta olmaz devamlı sırtı ıslak. Zaten üst değiştirirken de buz gibi oluyor vücutları. Şimdi küçük oğlum var o da sıcağı sevmiyor ve günde 5 6 kez hapşuruyo büyük ihtimalle o da alerjik sanırım. Size önerim üstünü değiştirmek yerine sırtına pamuk lu bez koymak. Hem daha kolay hemde soğumaz. Alerji testini 2 yaşından sonra yaptırdık. Çıkmadı ama doktor buradakiler belirli alerjen ler bunlardan başka daha 300 yakın alerjen madde var o kadar da çocu delemeyiz mutlaka bişey var alerjisi ama neye bilmiyoruz. Umarım sizinde böyle alerjik bişey değildir. 
(133 puan) tarafından
Bez de koyuyorum.bezin üstünden tişörtüne geçiyor ıslaklık mecburen üst değiştiriyorum.en iyisi bir doktora göstermek gibi alerjik bir durum da olabilir dediğiniz gibi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
25 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gizem88 (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 521 göst.
0 oy
2 cevap 203 göst.
15 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Annekızz (836 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
...