0 oy
203 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (89 puan) tarafından
Güzel Anneler sanırım grip oldum 2 günden beri burnum akıyor ve hapşırıyorum.bugün bebeğimde hapşırıyor.evde ne içebilirim.sadece parol içiyorum suan.bebeğimede birsey verebilirmiyim.calpol verdim az önce 1cay kaşığı.Ihlamur adaçayı icsem ve bebeğimede versem olur mu.zararı var mıdır. 
Bebek Ayı 4.5aylik

3 Cevaplar

0 oy
(8,938 puan) tarafından
Bunun icin doktora gitmelisiniz. Bebeginize kendi kendinize ilac veremezsiniz. Calpol agri kesici, ates dusurucudur. Parol da agri kesicidir. Yani bu durumda agri kesici ile grip tedavi etmeye calisiyorsunuz :) En dogru ilaci ya da oneriyi doktorunuz soyleyecektir. Rahatlamak icin ıhlamur icebilirsiniz ama bebege vermeyin, zararli olabilir.
(89 puan) tarafından
Dün acile gittim suan sadece parol icebilecegimi söyledi.3 güne geçmezse tekrar gel dedi.çocuğa da aynı şekilde onun söylediğini yaptım. Ben ilaç kullanmayı sevmem zaten ne kendime ne cocuklarima.doğal yolla geçirebilir miyim cocuguma versem sıkıntı olurmu diye sormak istedim aslinda.
(8,938 puan) tarafından
Acildeki doktor emzirirken verilebilcek tek ilaci onermis aslinda, bebege de ayni sekilde. Belki de ilacsiz gececek bir durum. Bebeginizin burnunu serum fizyolojik ile acin. Hapsirmasina iyi gelebilir. Siz ihlamur icin, sutunuzden gecer. Bol bol emzirin. Bebeginize yaklasirken maske takin, el temizliginize dikkat edin. Evde yapilabilecekler sadece bunlar.
(89 puan) tarafından
Teşekkürler sağolun.Serum lâ sürekli açıyorum. Doğduğundan beri hiriltisi var.cigerlerinde birsey yok diyor doktorlar ama çok hırıltı var.burnu tikaninca nefes almakta zorlanıyor. Günde 3 defa bile açıyorum serumlâ.
-Reklam-
0 oy
(902 puan) tarafından
Ben bebeğim 1 aylıkken grup oldum 3 4 gün sürdü evde çift kat maske ile dolaştım sürekli ılık sıvı tükettim ballı su ıhlamur papatya vs. Başım agridikca parol içtim kolonto dezenfektan vs ne varsa kullandım bebekle temas ederken elimi cok yıkadım banyo yaptım devamlı 
0 oy
Profil image (199 puan) tarafından
Canım cuma günü doktora gittim ben de aynı durumdan. Bebek Küçük olduğu için sadece calpol verebileceğimi söyledi. Bir de su içir dedi. Mevsim geçişi normal dedi bize

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
6 cevap 584 göst.
0 oy
5 cevap 639 göst.
...