0 oy
208 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (98 puan) tarafından
Kızımın bir günlük yediklerini paylaşmak istiyorum. 7 gibi uyanıyor emziriyorum, 9 gibi kahvalti yapıyor. bir parça peynir, omlet genelde yarısını yer,1 tam yumurtadan yapiyorum sebzeli ya da kıymalı oluyor genelde. Eline salatalık veriyorum onu kemiriyor, pekmez veriyorum en son kalkiyoruz. Öğlen 1-2 arası çorba veriyorum yarım kase ancak içer.Iyice acıksın diye akşam 6ya kadar hicbir sey vermiyorum. Sadece 3de emziriyorum. Akşam yemekte ne varsa ondan veriyorum yine yarim kase ya yer ya yemez. Akşam 9da uyur. Açtır diye meyveli puding tarzı ya da yoğurtlu bsiey vereyim diyorum onu da tam bitirmiyor. Kendi yiyebilecegi seyler de koyuyorum önüne mücver, pankek, krep ya da eriste tarzi onlari da biraz yer sonra birakir. Önceden çok daha iştahlı yiyordu.  Bu yedikleri ne kadar yeterli olacak her öğünümüz kabusa döndü artık. 
Bebek Ayı 11

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (199 puan) tarafından
Şimdi şöyle ki kendinizden düşünün. Bu kadar sık art arda beslenseniz siz de nasıl hissederdiniz? Aslında bu kadar fazla öğün, yatmadan önce de bir şeyler yemesi zararlı
(98 puan) tarafından
Nesi fazla anlamadım. Çok daha sık öğun verenler var. Sabah kahvaltı yapıp oğlen en azından 13.30 a kadar bisey yemiyor. Ki bu arada genelde meyve veriyolar. Ben onu da vermiyorum. Bekliyorum yarim kase çorba içiyor. 3 de emziriyorum ki sütüm de cok yok doyacak kadar degil. Nerden baksaniz 5 saat sonra yine yarim kase ancak yiyor. Bunlar 8 aylik bebek icin yeter ama artik yaşina girecek. Gece de uyurken sık uyanıp sürekli emmek istemeye basladi ki bence acliktan. Yatmadan 1 saat önce yer o da yoğurt ya da meyveli yulaf 4 yemek kasigi kadar.
Profil image (199 puan) tarafından
Tamam o zaman canım kendin daha iyi bilirsin. O zaman sormasaydın burada söylediğimi yargılayacaksan
(98 puan) tarafından
Ben bebeğim az yiyor diyorum daha önce nasil yediğii biliyorum. Siz ise kendiniz bu kadar yeseniz ne hissedersiniz diyosunuz :) saat 6da uyandı bu saat oldu daha kahvaltı yaptıramadim yemiyor çocuk. Düzgün bi yorum yapmayacaksanız siz yazmayın zaten gerek yok
Profil image (199 puan) tarafından
Tamam iyi günler!
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Beslenmesi gayet normal.18aylik kizim da hemen hemen boyle besleniyor.sadece sabah kahvaltisinda yumurta yemez.alerjisi var.geri kalan ogunler ayni diye bilirim.iyice aciksin demissiniz zaten 4-5saate ancak acikir.ben aksam 5-6gibi kuruyemis ve ya meyve veriyorum.8gibi de aksam yemeyini yer 10gibi de emerek uyur.

Bebekler ihtiyaclari kadar yerler kilo alimi cisli bez sayi diger gelisimleri yerinde ise ac kalmiyordur merak etmeyin
(98 puan) tarafından
Cevabıniz icin çok teşekkür ederim. Son zamanlarda bu sekilde yemeye başladı, bunları da zorlayarak yediriyorum oyunla falan ancak. Onceden cok daha dolu dolu ve istekli yerken, bu şekilde yapınca üzülmüştüm. Sağolun moral verdiniz
(8,034 puan) tarafından
Rica ederim.bebekler 1yasina geldiklerinde hem yeme hem de uyku reddi durumu yasarlar.ve eskisi kadar yrmezler cunki artik eskisi kadar hizli buyumezler ve fazla kaloriye ihtiyaclari olmaz.ve dis donemi de etkili tabi.
Gece sık uyaniyor ise aclikdan degil aliskanlikdandir.yavas yavas gece beslenmesini kesmenizde fayda vardir.yoksa ilerki zamanda 30-40bir uyanmaya baslar.
Siz bi bizim yemek yememizi gorseniz evin icinde kosduran bir cocuk ve ara ara yanima uygarib bir kasik alar ve yine kosdurur.eskiden 15dak biten yemek simdi 30-40dak bitiyor ve ya bitmiyor.elleri ile agzini tutarak istemiyorum diyor.
(98 puan) tarafından
Gerçekten işimiz cok zor. Her gün farklı bu huyları cikıyor. Bugün yediğini yarın ağzına sürmüyor. Tam uykusu düzene geçti diyorum uykusuzluklar başlıyor. Gece her uyandigında emzirmiyorum artik, 2 defa emziriyorum biri zaten sabaha karşı oluyor artık. Teke düşürüp tamamen birakıcam inşallah. Allah size de kolaylık versin. Anneler gününüzü kutluyorum
(8,034 puan) tarafından
Tesekkur ederim.ben de sizin anneler gununuzu kutluyorum))

İlgili sorular

...