0 oy
250 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (589 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba, azıcık uzun olacak.

Kızım 8,5 aylık ve ben ek gıda&uyku planı oturtamiyorum. Meme&ek gıda birlikte gidiyor. Ama kızim memeyi tercih ediyor. Bugün bıraksak ek gıdayı nerede benim meyvem demez. Bizim yediklerimize vs istekli ama verince de i ih.

Bir de evden çalışıyorum annem ve kayınvalidem dönüşümlü geliyor. Onlarla beraber düzen daha da kayıyor.

Kızım memede uyuyor. Sabah 8bucuk kalkış, kalkınca bazen emmek istiyor bazen gece boyu emdiği için tok oluyor.

10-10.30 arası ara öğün bir tek severek yedigi bu. Ama bazen erken uykusu gelince direk meme istiyor. Uyudugunda bazen 45 dk bazen 2 saat. 

13.30 gibi öğle yemeği bunu asla oturtamadim. Çünkü bazen bu saate kadar memeyi çok emmiş oluyor hiç ağzını açmıyor bazen de 2. uyku saatine denk gelmiş oluyor.

Akşama kadar canı istedikce meme şimdi ramazan olduğu için bizle iftar sofrasına oturuyor. 8de orda da bir iki kaşık yerse ne ala..

Sizin bebeklerinizin bir günü nasıl? Nasıl planlıyorsunuz öğünleri ve uykuyu?

3 Cevaplar

0 oy
(438 puan) tarafından
5gibi emiyor 7 buçuk kalkış. 9a doğru kahvaltı. 11de uyku 12 buçuk kalkıyor uyurken emiyor uyanınca da emziriyorum. 3 buçuk öğle yemeyi 4 uyku. Yine uyuyup uyanırken emme. 5 gibi kalkıyor 6 buçukta yoğurt ya da meyveli muhallebi. 9 akşam uykusu. Gece de defalarca emmeye kalkıyor. Aslında daha fazla yemesi gerek ama istemiyor. Emmeyi çok seviyor. 9 aylık. Doktorumuz her gün yumurta sarısı ve 1 tane cevizi kesin yedir dedi. Insallah yer. Çünkü hic bir şeyi sevmiyor. Her öğünü farklı yapıyorum güzel şeyler yapmaya çalışıyorum ama sevmiyor. 
(589 puan) tarafından
Sizinki de memeye düşkün benim kız gibi. Umarım sevdiği menüler bulabiliriz
-Reklam-
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Yani şöyle soylsyim 8. Aya yeni girdik envaii çeşit şey yapıyorum günde 4 5 kez ona biseyler hazırlıyorum yesin 10 kere de hazırlarım ama yemiyor eliyle minciklayp atıyor kaşığı itiyor ne yapacağımı şaşırdım valla bende cani isterse çok da güzel yediği de oluyor ama neden böyle git gel yaşıyor bilmiyorum dış cikarma dönemi diye mi bilmiyorum  memeye benimki de çok düşkün ilk tercihi her zmaan meme ..uyku düzeni düzenli çok şükür
(589 puan) tarafından
Yani gitgeller bebekligin sanindan herhalde:)) anane babanneye kalsa yemekler tatsız tuzsuz diye yemiyormus:))
0 oy
(4 puan) tarafından
Sabah 7.30 emziriyorum 9 yada 9.30 gibi kahvaltı yaptırıyorum. 10.30 gibi emzirip uyutuyorum 12 gibi kalkıyor emziriyorum 1 de meyve ve yoğurt  vs ek gıda 3 de falan emzirip uyutuyorum ,,5 yada 6 gibi akşam yemeği yedirirum. 7 de kısa emziriyorum iftarda bizimle birlikde yemeklerden az veriyrum 9 dada emzirip uyutuyorum gece 2 kez uyku arasında da emziriyorum 
(589 puan) tarafından
Sizin program benim için de denenebilir çünkü emerek uyuyor bebeğiniz. Ekran görüntüsü aldım yarın bir deneyecegim:)) sadece emip bu kadar çok yiyebilir mi bakacağım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
13 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Osman miracim (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
26 Ekim 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Kayra61 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
10 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hülya ipek (11 puan) tarafından soruldu
...