0 oy
422 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (53 puan) tarafından
Anneler günümüz kutlu olsun kızlar :) 8 aylık bebeği olupta emekleyen geri geri emekliyoruz bu emekleme alıştırması mı sizce veya ayakta duran bebekler varmı benim bebeğim ayakta durmak istemiyor ve ne gibi aktiviteler yapabiliriz kaçıncı aya kadar normal bilgisi olan varmı şimdiden teşekkür ederim :) 

4 Cevaplar

0 oy
(48 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Benimki 8 aylık emekliyor tutunup kalkıyor ve tutunarak yürüyor her bebeğin gelişimi farklı yalnız geri geri emeklemeye başlamış yakında ileri doğru gitmeye başlar biz herhangi bir aktive yapmadık ama bizimki tutup yürümeye meraklı 
(53 puan) tarafından
Kıyaslama yapmıyorum fakat bu durumada üzülmüyor değilim :( hayırlısı bakalım
-Reklam-
0 oy
(1,357 puan) tarafından
10 buçuk aylık kızım emeklemiyor geri geri de ileri de :) Ben doktoruna soruyorum her gittiğimde normal diyor. Zaten bu iş bebekten bebeğe çok değişiyor. 
(53 puan) tarafından
iyi bari yalnız değilmişim bizimkiler de hayırlısı ile adımlarını atarlar :)
0 oy
(62 puan) tarafından
İnstagram da fizyoterapist yonca görgül var çok güzel alıştırma gösteriyor tavsiye ederim 
(53 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakıyım canım
0 oy
(78 puan) tarafından
Yonca görgülü takip edin.

Bizimki meraklı. 8. Ayına 2-3 varken emeklemeye başladı. Hep teşvik ettim. Her yüzüstü durduğunda önüne ilgisini çeken oyuncağı koyup ayaklarından ittirdim. Bıraktım. Şimdi boyunun yettiği yerlere çıkıyor koltuk kenarlarında sıralıyor. Onun içinde kendinden yüksek yere ilgisini çekecek bir şey koydum. Hep yukarı doğru başını kollarını kaldırttırarak güçlenmesini sağladım. Hala tam becerebilmiş değil tabiki ama yapmak istediğinde artık yapabiliyor. Sürekli ilgi göstermek gerekiyor maalesef. Çünkü bazı bebekler emeklemeden yürümeye geçiyor ama ben hep emekleme sini istedim. O yüzden çok çaba gösterdim. Ayrı bir tatlı oluyorlar, bu sebeple. :) 
(78 puan) tarafından
Bu arada ayakta durmak istemiyorsa, ellerinden tutun. Onu heyecanlandırın. Yürüdüğünde neler yapabileceğini keşfetsin. Odaları gezdirin. Ya da dikkatini çeken bir şey varsa ne bileyim ev eşyası gibi şeyler ona ulaşabileceğiniz anlasın.
(53 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakıyorum hemen :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
5 cevap 313 göst.
9 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gulcin. (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 422 göst.
+1 oy
3 cevap 171 göst.
22 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ezgipnrc (149 puan) tarafından soruldu
...