0 oy
261 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (21 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba anneler doğum yapalı 8 ayım doldu. Bebegım doğduğundan beri esimle aramızda bir cekısme inatlaşma uzaklasma birbirimize sabredememe gıvı durumlar yasamaya basladık. Basta ilk anne babalıgımız acemılıkten napcamızı bılmemekten kendimize bu sekılde davranıyoruz diye dusunuyorum fakat hala aynıyız bir ıyı bir kotu. Dunyada kızından Baska bırı yok gıbı davranıyor. Ozellıkle de bana emme konusunda bebegımle cok strese gırdık ben gerildim baya emmıo bebeım ac kalıyor dıe cok gerildim. Bana destek olmak yerine sen mı beceremiyorsun acaba gıbı laflar etmeler felan. Yani anlıcanız birbirimize kapıyı gosterır oluyoruz en ufak kavgada ki biz birbirimizi cok severek ewlendik. Şimdi bunları yasayınca çok uzuluyorum. Benım halimden anlıcak birileri var mıdır arkadaslaranlatamıyorum evlenince baya uzak bı yere tasındık ailemden smdıden tesekkurler yorumlarınız ıcın
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(589 puan) tarafından
Bebeklerimiz aynı ayında. Bizim de çok cekismelerimiz oldu ama hiç bebek üzerinden değil. Genel olarak hep stres kaynakliydi. 

Eşinizle konuşmalısınız ama bahsettiğim öyle yuzeysel bir konusma değil başbaşa belki çay ve kahveyle kekle uzun uzun sohbet etmelisiniz. Yanasmiyorsa sebebini sormalısınız.

Size ilk zamanlar yaptıkları aklınıza geliyor sanırım onlara da kinleniyor olabilirsiniz. Baktınız hiç cozulmuyor hayati kendinize zindan etmeden destek almalısınız.

Mutlu anne mutlu aile..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 459 göst.
31 Ağustos 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde DegisikBiri (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 177 göst.
8 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Gokceumay4646 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 353 göst.
28 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Slvygz (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
29 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nbrnbmbrn (114 puan) tarafından soruldu
...