0 oy
317 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (102 puan) tarafından
Kizim cok heyecanlı o yüzden otururken heyacanlansa kendini geri atıyor o yüzden hala desteksiz oturamıyor. Kanepe kenarlarına tutuyorum yere bassın bacak kasları guclensin  die ama kızım sağa sola bakmak için dönüyor ayakta durmuyor arkaya bakmaya çalışıyor. Emeklemesi için yüz üstü koyuyorum poposunu kaldırıyor gitmek istiyor ama yapamıyor yan dönüyor sinirleniyor ağlıyor falan. Var mı püf noktalar ne yapabilirim gelişimi için tskler simdiden
Bebek Ayı 7

5 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından
Kimse yok muuuu
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Kendini geri atiyor ise sirtina destek koyun.8 en gec 10aya kadar desteksiz oturamamasi normal.kanepe kenarindn kendi tutunib kalkincaya kadar siz tutmayin bacaklarina fazla yuk binmesin.bebek kendi hazir oldugunda tutunub kalkacakdir.o zamandan sonra koltuk altindn sonra tutunub yurutursunuz.

Emeklemesi icin onune oyuncak koyun ony almak icin one dogru gelmek isteyecekdir.emekleme bir gelisim gostergesi degildir endiselenmeyin.her bebegin bir zamani vardir o kendini hazir hiss edince yapar
0 oy
(1,544 puan) tarafından
Sakın heyecanını yoketmeyin, siz onu değil o sizi yönlendirsin
0 oy
(42 puan) tarafından
Zamanı bırakın siz ona hep yol gösterin ama zmanı vardır annesi her bebek özeldir.  bebeginiz  hazır hisetmesini bekleyin ben hep önüne oyuncak koydum yüz üstü bıraktım arada arkasnda hep ben oldumu hisetirdim hala da adım atacagı zman gözümün içine bakr yanındamıyım die.
0 oy
Profil image (2,183 puan) tarafından
Biz fizik tedavi uyguladık bunların çözümü var YouTube girip oturma egzersizi ve emekleme egzersizi yazarsan çok işe uarıyor emekleyemez oturamaz denilen bebek erkenden oturup erkenden emekledi tavsiye ederim. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
7 Temmuz 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nazlı.. (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.
0 oy
5 cevap 217 göst.
1 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Reyhan123 (67 puan) tarafından soruldu
...