0 oy
134 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (247 puan) tarafından
Sorum başlıkta ne gibi değişiklikler yapıyor 
Bebek Ayı 15aylik

3 Cevaplar

0 oy
(1,370 puan) tarafından
Benim bebeğim 15 ayının içinde, henüz desteksiz yürümüyor, ama basması güzel sağlam,  ayakta durabiliyor 5 10saniye, adım atmaya henüz cesareti yok, kendi başına bi yerlerden tutunup heryeri karıştırmayı biliyor :)  Bulaşık makinası boşaltırken bana kaşık çatal veriyor atar gibi, güzelce geriyede oturuyor düşmeden, baba dede mama  aslan sesi yılan tıslaması ve değişik bişeyşer diyor ama anlamıyorum :) kitapları karıştırmayı resimlerine bakmaya bayılıyor,  tek oynamaz bizim ile kovalamaca (emekleme pozisyonunda)  oyunlara bayılıyor kahkalar atıyor, yemek konusunda çok iştahsız minoşum, ama yeni yeni bi kaç gündür yiyor azıcık azıcık da olsa çok şükür  inşallah devamı gelir... Hem vitamin takviyesi hemde iştahını açsın die polivit vitamin başladık sanırım o işey yaramaya başladı, 10.dişimiz de geldi şükür, birde dağınıklığı çok seviyoruz. Evim hiç bukadar dağınık olmamıştı, ama şikayeti değilim dağınık çocuklar daha iyi olduğunu okumuştum beyin gelişimi açısından doğru ise, yatınca hemen topluyorum :) birde gündüz uykusunda yatağına bıraktığımda kendi başına uykuya geçiyor, 7ayında odalarımızı ayırmıştır, ama akşam uykusunda kucağımda yada yatağını sallamamı istiyor uzun sürüyor o yüzden, geceleri de 2 defa, diş döneminde ise nerdeyse saat başı uyanıyor, gece beslenmesi 1 2defa yapıyoruz. Aklıma gelenler bunlar canım.. 
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Benim bebeğim 1 hafta sonra 15 aylik olacak. Daha 4 dişimiz var. 11.ayindan beri yürüyor. Cikcik cici baba dede mama. Ezan okunurken Allah diyor ve cama ci diyor. Daha kendi kendine biseyler mirildaniyo ama tabi biz anlamiyiruz. Bugunlerde atesimiz oluyo dişler geliyo sanirsam. Bulaşık makinasını bosaltmaya açıp kapatmaya bayılıyor. Dışarıya cikamadigimiz icin cam kuşu oldu cok seviyor camdan bakmayi. Etrafi çekmeceleri bezlerini dağıtır sonra beraber toplariz. Oyuncaklariyla pek oynamaz. Gwnelde cekmece tencere kasiklarla oynar. Biraz istahimiz yok sevdigi seyleri cok guzel yer cok seçici. Halbuki herseyden tattirdim ekgidaya başladığımızda ama inşallah herseyi yer ilerde. Onun haricinde gece uyanmalarimiz oluyor emdiği icin genelde gece 2 defa bazen daha fazla kalkar emmek icin. Ve emerek uyuyoruz halen. Aklima gelenler bunlar
0 oy
(79 puan) tarafından
Yürüyo baba dede anne gibi tek kelime şeyler söylüyor gel alkş gibi şeyler yapyo öpeyim diyince gelyo yanağını yanştryo sen öp diyince ağzını dayıyıo biri bişey yapınca taklit ediyo özellik ****** sesleri ve çok fazla hareketli 5 dakika durduğu yerde durmyo:) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
24 Ekim 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Yıgıtegemmm (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
31 Mayıs 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Burcu5839 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 408 göst.
20 Nisan 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde İlk göz ağrım myf (421 puan) tarafından soruldu
...