0 oy
266 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (43 puan) tarafından

2aylik bebekler neler yapabilir ? Benim oğlum gülüyor ama ses yok ağzını kocaman acıyo ama hiç ses yok aguu falanda yok.. birde sizinkiler gece gündüz ayrımı var mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından

Benim bebegimde gece gunduz ayrimi yoktu. 2 ay 5 gunlukken cok sukur bir anda duzeldi. Ayni sekilde guler fakat tek ses cikarmazdi hatta ben artik cok uzuluyor ve endise ediyordum 2 ay 18 gunlukkende borden agulara basladi. Ben cok stres olmustum ama sen o hataya dusme canim. Gunu gelince gercekten yapiyorlar.

Profil image (43 puan) tarafından
Ne güzel canım tabi ki günü gelince her se yi yapıcaklar biliyorum o öyle sapsik sapsik gulmeye çalışması bile çok mutlu ediyo insani :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Agu bide degisik sesler cikariyor inne bababab  falan diyor :) gunduz fazla uyumuyor bi kac saat. Gece 10 da uyuyor sabah 8de bazen 10 da kalkiyor. Geceleri 2 saatte 1 kalkip emziriyorum. Bazende inadi tutuyor gece uyumuyor :) 

0 oy
(33 puan) tarafından

Benim kızçe 30 günlükken agulara başladı, görmeye başladıktan sonra da gülüyo artık, ben hep konuşuyorum akşam da eşim ilgileniyo sürekli konuşuyoruz kızımda bize eşlik ediyo:) yaklaşık 2 haftadır da gece gündüz ayrımı var. Gece uykusunu çok seviyo. Gündüz de uykuları düzenli. Ama 2 gündür sürekli olarak uyumak istiyo anlamadım neden olduğunu. Emzirirken güçlük çekiyorum

Profil image (43 puan) tarafından
Oyy maşallah subhan Allah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah
0 oy
(25 puan) tarafından
Benim bebeğimde 72 günlük. Konuşmayı çok seviyor bunun için sürekli babası da bende onun çıkardığı sesleri çıkartarak onu onaylıyoruz. Konuşuyoruz. Göz göze gelince ya da gülen biri olunca karşılık veriyor ama henüz sesli gülmüyor. Bikaç gündür sanki gülerken ses çıkarmaya çalışıyor gibi. Gece gündüz ayrımı var çok şükür ama bazı günler değişebiliyor. Gündüz saat olarak bir düzenimiz yok sayılır. Bebekler zamanı gelince her şeyi yapyor. Bu erken doğumla da ilgili olabiliyormuş.
Profil image (43 puan) tarafından
Öyle tabi canım zamanı gelince hepsi olucak inşallah biz anneler daha aceleciyiz san irim:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
6 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hülya32 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
2 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hülya32 (17 puan) tarafından soruldu
...