0 oy
218 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (602 puan) tarafından
Kızım 50 günlük bu zamana kadar önce emzirip sonra mama verdim sütüm az olduğu için. Bikac saat önce sadece emzirip yatırdım 1 saat boyunca iki gogsumu de verdim uyudu normalde doymadiginda ağlar. Aglamayinca doydu sandım tekrar emzirmeden önce bezine baktım bez kup kuru 1 damla çiş yok. Sizce aç mı kalmış.ac olsa aglamazmiydi anlamıyorum napmaliyim nasıl ilerlemeliyim
Bebek Ayı 50 günlük

4 Cevaplar

+1 oy
(99 puan) tarafından
Öncelikle telaş etmeyin gün içindeki bez sayısı önemli ben kız bebek annesiyim gece bagladigim bezi sabah kuru aldığım çok oldu.. bazı bebeler tutabiliyormus cislerini uyurken ayrıca aç olsa düşündüğünüz gibi ya huysuzlanir ya ağlar yada aranır sürekli. 

Birde önemli bir husus var muhakkak yapıyorsunuzdur ama bebeğinize verdiğiniz suyun miktarı... Benim kızım 4 aylıktı idrar yolu enfeksiyonu geçirdi atlattık çok şükür ama doktor ultrasonda bebegi susuz birakmissin dedi. Bende sürekli emzirip gün icinde de öğlen akşam gece mama veriyordum. Bana günde 30 CC su icirmem gerektiğini söylemişti. Muhakkak su miktarına da dikkat edin derim günlük 15 Cc içsin .
(602 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için içim bı nebze olsun rahatladı
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Bezine kaç saat sonea baktinz
(602 puan) tarafından
3 saat sonra baktim
0 oy
(602 puan) tarafından
Yok mu yardımcı olacak biri
0 oy
(14 puan) tarafından
Bence endişelenip stres olmayın. Günlük çiş miktarı 5-6 kez ise veya toplam 24 saatlik çiş ağırlığı 250 gr ise doymuştur.
(602 puan) tarafından
Normalde  hem süt hem mama veriyorum ve bezi hep dolu dolu alıyordum. Denemek amaçlı sadece emzirdim ve bez de bı gram bişey yok aç olsa ağlardı evet ama bezde niye çiş yok  karrasizim.suan napcagim konusunda

İlgili bir soru bulunamadı

...