0 oy
974 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (71 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba hanımlar. Bebeğim 2 ay 9 günlük. Benden başka her kesle oynuyor. Ben kucağıma alınca bağırıyor. Hiç kimseyi değil bir tek bana bağlı olsun istiyorum. Fakat beni anne bilmiyor. Çok kıskanıyorum hiç kimseye vermek istemiyorum. Sizce bana bağlı olur mu? 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

10 Cevaplar

+1 oy
(56 puan) tarafından
Bence böyle düşünme herkeste dursun sonra rezillik bi iş yapamıyorsun
-Reklam-
0 oy
(445 puan) tarafından
Benim bebeğim de babasında sakinleşiyordu ilk doğduğunda. Birisi gelince mutlu oluyordu. 8 aylık olunca kime gitse ben çağırınca direkt benim kucağıma atlıyor. Ondan önce hiç böyle yapmıyordu. Bebekler annelerini tanır siz hiç canınızı sıkmayın.
(71 puan) tarafından
Bu yüzden ağladığım bile oluyor. Çok üzülüyorum. Beni sevsin istiyorum ben konuştuöumsa gülsün. Fakat benden başka her kese yapıyor. Bu yüzden kayınvalidemden bile nefret etdim. Bende ağlıyor kayınvalidem alınca sakinleşiyor kayınvalidemde sen beni annen mi biliyosun kuzum falan demiyor mu... Çıldırıyorum
(445 puan) tarafından
Benim de öyleydi. Ama ben dert etmiyordum. Kayınvalidem şimdi bu anneci olmuş diyor:)
(98 puan) tarafından
Kaynana hep kaynana bilerek yapıyorlar birde üstüne başa başa yavrum kızım annem demiyor mu çıldırıyorum
(445 puan) tarafından
Yok benim kayınvalidem öyle demiyor. Allah razı olsun çok yardımcı oldu. Kızım benden başka herkese gülümsüyordu. Şimdi de gülümsüyor ama benim kucağıma geliyor kimde olursa olsun. Zamanla sizin bebeğiniz de öyle olacak.
(48 puan) tarafından
6 ayından sonra görün gözü sizden başkasını göremiycek keşke biri alsa da işimi gücümü yapsam diyeceksiniz :))
(8,819 puan) tarafından
O kaynanaya oğlun da bende mutlu oluyor diyeceksin :))
(98 puan) tarafından
Siyaset biliyor canım
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Bu kadar stres yaparsaniz kendinizi bos bosuna uzersiniz.
0 oy
(518 puan) tarafından
Benim bebeğimde benimle konuşmuyor ama babasını görünce çılgına dönüyor olur öyle şeyler çok normal 
0 oy
(746 puan) tarafından
Ah keşke başkasında dursa ya 4 aylık kızm var kucağımdan inmiyor tuvlte zor gidiyorum yemk yapamıyrm ev işi desn zaten yok bunlr yetmzmiş gbi sırtm belim omzm ağrıdan ölüyorum artık 
0 oy
tarafından
2 ay sonra keşke biraz da babasında dursa diye yakınacaksınız :) tuvalete bile gidemeyeceksiniz arkanızdan ağladığı için :)
0 oy
(107 puan) tarafından
Allah izin 1 aylık olacak yarın bebeğim.. aşırı kıskanıyorum babası dışında herkesten... Kardeşim dışında kucağına alan olmadi henüz.. güzel bir şey değil aslında ama elimde değil.. size tavsiyem TTT.yapmanz Ten Tene Temas yani. Emzirin göğsünüze yaslayn sırtını sıvazlayarak piş pişlerle sakinleştirerek..  Siz annesisiniz herkes gider siz kalırsınız üzülmeyin o daha minik ayırt edemez.. siz yönlendirin baş başa vakit geçirmeye çalışın mümkün mertebe...
0 oy
Profil image (406 puan) tarafından
Bizimde ilk baslarda oyleydi. Bende aglayan bebisim baskasina gidince  susuyordu. Ama simdi tam tersi. 4.5 aylik ben disinda kimsede durmuyor ve agliyor :) sizi tanidigi zaman emin olun birakmayacak..
0 oy
(24 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşadım kızımda çocuk meme bile emerken baglanmiyordu  bana kayinvalidem oh oh iyi sen çalışırsan bize alışkın olur diye kucağımdan hop diye alıyordu habire çok üzüldüm çok endişelendim ama 4 aydan sonra artık benim dışında kimseye gitmemişti emzirirken göz göze gelin onunla konusun sürekli teninize temas etsin. Ha şöyle bir tarafı da var şimdi oğlum oldu 4 aylık doğduğu günden beri beni görmeyince çıldırıyor bu da zor bir durum anneme bırakıp bir işimi bile halledemiyorum dengeli olarak başkasına gitmesi de bir yerden iyi hiç stres yapmayın kayinvalideniz oh oh yapıyorsa siz de sana bırakır bırakır oğlunla gezmeye gideriz artık deyin:)
0 oy
(150 puan) tarafından
Benim bebeğimde 2 ay 10 günlük ben odaya girdigim an huysuzluğu başlıyor . Babasinda tatlı tatlı duruken yaklastigim an başlıyor huysuzlanmaya . Evde saatlerce uyumayan bana iş yaptırmayan bebek başka eve gittiğimizde dışarı çıktığımızda saatlerce uyuyor. Millet bana hani huysuzdu uyumuyordu diyor . Annem  süt kokunu alıyor ondan böyle yapıyor diyor ne kadar doğru bilemem

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 689 göst.
22 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Berat solak (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 421 göst.
23 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Buket57 (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,123 göst.
19 Kasım 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Doğa kızın annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,044 göst.
3 Aralık 2019 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Meron (56 puan) tarafından soruldu
...