0 oy
466 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde tarafından
Kizlar 9 gunluk bebegim var sezeryanla dogum yaptim karniniz sarkik kalmasin diye herhangi birseyle sardiniz mi veya korse falan kullandiniz mi kullandiysaniz kac gun sonra 

8 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ameliyatin aksami korse kullanmaya basladim.hastane tipi korse verdiler hastaneden doktorum korsesiz ayaga kalkma zorlanirsin demisdi.benim oyle gobeyim yok idi.ama gercekden cok faydasi oldu daha rahat bir sekilde ayaga kalkyordum.yaraya baski hissini azaltyordu.
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
Ilk doğumumda sarmıştım 2. doğumda sarmadım ikisinde de göbeğim kalmadı ama her daim sağlıklı beslenirim ve bol su içerim bunun etkisimidir bilmiyorum..
0 oy
(168 puan) tarafından
Tayt giymistim 
0 oy
(107 puan) tarafından
Ben kullanmadım..  denedim ama canım çok yandı karnım da açık yara var gibiydi çok zorlandım bende çıkardım şuan hafif göbek var ama zaman gider diye düşünüyorum birazda genetik bu durum.. mantığıma da yatmiyorsa açıkçası deri esnek bir deriyi korse nasıl toparlasn ?!

Kalmaz bence. Kalırsa da biraz genetik biraz da beslenme ile alakalı.
0 oy
(1,213 puan) tarafından

Kesinlikle korse kullanın hatta benim gibide erken bırakmayın :)

0 oy
Profil image (344 puan) tarafından
Ben İlk doğumda kullandım sezeryan olmuştu 2'de de sezeryan oldu ikide de kullanıyorum göbeği gerçekten götürüyor ve daha rahat olmanı sağlıyor daha çabuk iyileşiyor o bölge
0 oy
Profil image (342 puan) tarafından
Ben kullandım çok da rahat ettim.

Sezaryenden sonra yürürken ya da hareket ederken sanki karnım, iç organlarım sağdan sola soldan sağa savruluyor gibi hissediyordum, korse ile bu his bayağı azalmıştı, iyi gelmişti.

Sanırım Sezaryenden yaklaşık bir hafta sonra kullanmaya başladım, doktorunun da izni ile. İlk başta tayt şeklinde yüksek belli giy çıkar korse kullandım, o da bir yerden sonra zor olmaya başladı her tuvalette giy çıkar, daha sonra cırt cırtlı bele sarılandan kullandım. 
0 oy
(392 puan) tarafından
Normal doğum yaptım korse taktım ama bi süre sonra boğdu 2 3 hafta anca kullandim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 213 göst.
28 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Senem66 (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 138 göst.
25 Nisan 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Mltm. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 835 göst.
...