0 oy
366 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (32 puan) tarafından
Hanimlar ben bebegime ek gida yediremiyorum agzini hic acmiyo ne yapmam gerekiyo cok zorlanıyorum 
Bebek Ayı 9

4 Cevaplar

0 oy
(8,814 puan) tarafından
İştah değişken bir şey. Dişten etkilenir, atak döneminden etkilenir. Benim kızım da 1 ay önce ağzını kilitliyor ve asla kaşığı almıyordu, hatta vitaminlerini kaşığa damlatıp verdiğim için onları da veremiyordum, doktora bile götürdüm, yapacağınız en büyük hata ısrarcı olmak olur, ömür boyu sorun yaşarsınız dedi. 3-4 gün hiçbir şey vermedim. Sonra sadece 1 kere teklif ettim, yine burun kıvırdı, ben de onu kucağıma oturtup kendim yemeye başladım. Baktım beni izleyip ağzını açıyor vermeye başladım ve sorunu böylece çözdük. 1 haftadır diş nedeniyle yine aynı sorun oldu, yine 3-4 gün vermedim, 2 gündür tekrar yemeye başladı. 

Israr etmek kesinlikle işe yaramıyor
(32 puan) tarafından
Cok tesekur ederim ya kilo problemimizde var bizim o yuzden
-Reklam-
0 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
bizde 9 aylığız aynı sorunu yaşıyoruz doktor omega yazdı kilo da alamıyor 
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Canım blw yöntemi dene you tube da çok güzel videolar var
0 oy
(966 puan) tarafından

Yere guzelce sofra bezini ser canim. Plastik bi tabaga da yemegini koy sende yanina otur. Sen yemeye basla o zaten elleriyle dalar minciklar falan agzina atar. Atmasa bile senden gordugu icin bakar bi tadina. Sonra senin agzina verir ham.ham ham oyu oynayarak yiyebilirsiniz. Dis donemlerinde biz oyle yapiyoruz. 

Cok israr etme cocuklarla savasin kaznani hep cocullar olmustur. :) acikmasini bekle ac olunca illaki yer. Yaninda sizde yiyin sizi görsün istaha gelsin. Bebekler kalabalik sofralarda hep agizlarina birseuler doldururlar.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 442 göst.
0 oy
2 cevap 240 göst.
0 oy
3 cevap 354 göst.
0 oy
2 cevap 284 göst.
...