0 oy
328 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (223 puan) tarafından
Sabahları gaz ve d vitaminini veriyorum genelde sabah vermiştim şimdi gaz damlasını verirken bi daha d vitaminini verdim bişey olur mu doktora gitmem gerekir mi

5 Cevaplar

0 oy
(235 puan) tarafından
Bir gün le hiç bi sey olmaz cnm ama daha dikkatli olun 
(223 puan) tarafından
Yoldan geldik o kadar yorgunum ki uyumadı da doğru düzgün kafam yerinde değil o yüzden yoksa çok dikkat ederim
(235 puan) tarafından
Zaten arkadasin biri 3 damla yada bir fis vermek lazim demis. Siz fazla digilde eksik vermişsiniz :).  Bi famla fazla verseniz bile bi kereyle hiçbisey olmaz cnm. Gönlünü ferah tut.  Ben delayf veriyorum bi damla  bi keresinde   unutmuştum vermemistim . Daha sonradan unutmayim diye telefonda alarm kurmustum. Şimdi alarimla veriyorum:)
(223 puan) tarafından
Benimde alarm var telefon da ama bazen uyuyo o saatte sonra da unutuyorum. Doktorumuz 5 damla ver demişti  5 damla veriyorım bende sabahları akşamda 3 damla verdim unutup
(235 puan) tarafından
Hee hic bi sey olmaz inseallah cnm.
-Reklam-
0 oy
(8,985 puan) tarafından

Bir şey olmaz, doktora gitmeniz de gerekmez. Bir daha dikkat edersiniz :)

(223 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(444 puan) tarafından
Merhaba. Ben de bir kere aynı durumu yaşamıştım. Arkadasimin kızkardeşi hemşire hemen kapısını çaldım sordum, tesadüf kızkardeşi arkadaşımdaymış. Bisey olmaz dedi, zaten D vitamin sabah 11 kadar vereceksin, başka bir zaman D vitamini vücudu sindiremiyor, etkisi olmuyor dedi. Gaz ilacını hangisini kullanıyorsunuz? Ben Nusre Harveys kullanıyorum, ikisini aynı zaman vermiyorum çünkü N.H. A ve E vitamin içermiyormuş, onlar D vitaminin etkisini kesiyormuş. Sabahları Biogiaia ve D vitamin veriyorum, öğlen N.H. veriyorum. 
(223 puan) tarafından
Çok Teşekkür ederim içim rahatladı.. gaz damlası zinco veriyorum ama aynı anda veriyorum bi sıkıntı olur mu ki
(444 puan) tarafından
Bence bisey olmaz. Bildiğim kadar Zinko Çinko minerali içeriyor,  o B9 vit(folik asit), Ca(kasyum), Cu(bakir), Fe(demir), Cr(krom) ile negatif etki yaratabilir.  D vitamini için bisey yazmıyorlar. Bu güne kadar belli olur du bence. Iyi günler.
(223 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(475 puan) tarafından
1 seferden bişey olmaz canım 
0 oy
(107 puan) tarafından
Dikkat et zehirlenir...

İlgili sorular

...