0 oy
285 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (227 puan) tarafından
Güzel anneler 20 aylık bir oğlum var bıcır bıcır. 

Hergün en az 2 saat dışarıda vakit geçirmeye çalışıyoruz pandemiden dolayı site dışına çıkamıyoruz fakat yeşil alanımız parkımz az da olsa var buralarda koşup eğleniyoruz benim oğlan hep bir macera peşinde sürekli peşinde dolaşıyorum hiç dinlemiyor beni diyeceğim o ki bu çocuklar dışarıya çıkınca hep mi böyle bu yaş gurubu lütfen bu yaş grubundaki annelerden cevap rica ediyorum. 
Bebek Ayı 20.5 aylık

5 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,522 puan) tarafından

Malesef öyleler benim bebeğim kcuuk ama arkadaşlarım da sizin gibi her şeyi merak ediyorlar öğrenmek istiyorlar çok normal :)

(227 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Benim kızımda öyle canım parktan eve gelmek istemiyor. Sanırsınki yıllar olmuş dünyaya geleli. Ordan oraya peşinde koşturup duruyorum. Bence herkes aynıdır
(227 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,617 puan) tarafından

Amaci kesfetmek zaten gayet normal oglum da 19.5 aylik aynı çiçek sever kozalak toplar bocek vs gorsun oturur bakar inceler sanki ne guvercin pesinde koşar bu ne su ne ne ne :angel:.

(227 puan) tarafından
Keşfetme arzusuna diyecek bir şeyim yok bilakis bizden mutlusu yok o konuda. Benim demek istediğim dışarı çıkınca oğlum orası tehlikeli buraya gidelim diyorum zerre umrunda değil paşanın bir arkadaşımın 2.5 yaşında kızı var daha seni dinlemek için zamanı var diyor bende burda tecrübeli annelere sorayım dedim.
0 oy
Profil image (401 puan) tarafından
Benm kiizmda 22 aylık aşırı hareketli asla durmaz yerinde kucakta felan kesinlikle oturmaz koşmak oraya buraya çıkmak tehlikeli ne varsa yapmak istiyo her çocuk böyle değil bence yapı meselesi sakin bebeklerij tehlikeli ortamı daha az oluyo anne kızınca dinleyen çekinen bebekler var benmkinin umrunda degl inatla yapcam sen ne dersen de diyor hamileym bde dışarı çıkarmak istemiyorum istediği olmasn tüm mahalle duyck şekilde agliyo ağlamasına ck fena yani sanki dövülmüş gibi bı görsen:) geçen bı oyunck araba gördü illa bincem diyo bzm degl diyorum sahibide yok nasl agliyo kizsanda YK desemde beni duymuyo istediği olck artk sahibi sesini duyduda çıktı binsin dedi sürmedi onada agliyo 2 yaş sendromuna var glb çok zorlu bı süreç dışarıyı istiyorsun tm çıkarayım ama beni dinle yorma yok cikarmasam açıyorum cikarincada psiman oluyorum..
(227 puan) tarafından
Teşekkürler ederim
0 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
O yaş grubundaki sağlıklı bebeklerin hepsi böyle cnm..
(227 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 677 göst.
0 oy
1 cevap 158 göst.
10 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Limon çiçeğim (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
3 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Fatma218 (15 puan) tarafından soruldu
...