0 oy
241 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (28 puan) tarafından
Kızlar ben bebeğime kan damlasını vermeyi hrp unuttumöbi.aydır vermedim bişey olur mu vermesem

7 Cevaplar

0 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
kan değerleri nasıl bizim iyi ama doktor yine de kesmedi önemli dedi 
(28 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum sağlık ocağı vermişti
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
 Merhaba arkadaşım bebiş kızsa özellikle önemli.Aksatmamak lazım.
(8,987 puan) tarafından
Ne farki var?
0 oy
Profil image (406 puan) tarafından
Valla bizimkinde huysuzluk yapiyor diye vermiyordum ben. Sonra bebegim ne dogru duzgun emiyordu ne de gunduzleri uyuyordu.Çis sayisida azalmisti.  Birde cok aglar huysuzluk yapardi. Kan tahlili kontrolunde degeri 9 cikti ve mecburen veriyorum artik.Kan ilacindan olsa gerek şimdi guzelce emiyor cisini guzelce yapiyor ve gunduzleri uyuyor. O yuzden ihmal etmeyin derim.   
0 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
Unuttuğun günler için yapacak birşey yok şimdi başla tekrar gerekirse hergun icin alarm kur telefonuna unutmamış olursun
0 oy
Profil image (1,148 puan) tarafından
Olur. Kansızlık olmasın diye veriliyor. Şimdi vermeye başlayabilirsiniz. Bazı markalar dokunabiliyor kabızlık, kızarıklık, huysuzluk yapabiliyor. O zaman başka marka almayı deneyin. İlk 5-6 ay bebeğin deposundaki demir yeterlidir. Ama daha sonrası için takviye gerekiyor. Eğer demir deposunda azalma olur kansızlık olursa; hücresel fonksiyonlarda, büyüme motor gelişiminde, davranış ve bilişsel fonksiyonlarda, vücut kapasitesinde, vücut ısısının düzenlenmesinde, bağışıklık sisteminde önemli değişiklikler olabilir. Ha illa kullanmıcam derseniz de önce tam kan sayımı yaptırın 
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Kan olsn vitamin olsn verilmeli annesi unutma sakın çünkü kuvvetli güçlü olabilmesi için vücudunun bunlar şart.bosuna vermiyor Doktorlar.

Ben kızım doğduğu günden beri defter tutarak büyütüyorum mama saatelrini yazarım damlalarını not alırım ilaçlarını yazarım gören şaşırıyor ilk defa gördük diye sizlerde öyle yapın unutmazsnz ve de saatli olur herşeyi ilaçları beslenmesi.
0 oy
(302 puan) tarafından
Alarm kurun ve düzenli kullanın. D vit gibi zorunlu

İlgili bir soru bulunamadı

...