0 oy
121 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (203 puan) tarafından

Hanımlar bebegim 38 günlük. Her öğün farklı emiyor. Gece bir gögsümü boşaltıp uyuyor sabah uyanınca ikisini. Genelde ikisini emiyor ama akşamları iki göğsüm de yetmez oldu. Sütümü sagdım baktım ki 50 cc anca geliyor. 90 100 cc gelirdi önceden. Akşam 120 cc mama vermek zorunda kaldım sütüm dolmamıştı 2 saat içinde :/ sagmayı bıraktmıştım gögüslerin de beyni yandı heralde :woot: çocugun ihtiyacını 40 50 cc falan sanıp ona göre mi üretiyor anlamadım. Ne yapmam lazım. Yani tam bir düzene girmedi bir bakıyorum 100 cc süt geliyor bir bakıyorum 30 50 arası.


Ve bebegi böyle farklı farklı emenleriniz var mı 

Bebek Ayı 38

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (4,553 puan) tarafından
Makine değil ki canım bu tabii ger öğün farkli Emebilir mamayı Doktor mu önerdi yoksa süt yetmedi diye kafana göre mi verdin? Süt üretimi de bebeğin ihtiyacına göre değişir
(203 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Sarılık geçirmiştik o sıra mama ve süt gittik. Sonra bıraktık mamayı. Sonra bir ara yine sütüm azaldı mama destekle dedi. Düzene girince bıraktırdı ve şimdi yine başladı. Neden oluyor anlamıyorum ama azalıyor geri çoğalıyor vs.
Profil image (4,553 puan) tarafından
Zamanla düzene girecek canım senin stresin de etkiler bu durumu ne kadar çıktığına bakma ben ilk zamanlar hergun sagdim bazen 50 CC zor çıkıyordu bazen 200 CC çıkıyordu... Her an farklı olabilir bebeğin açlık sinyali vermiyorsa ve kilo alımı iyiyse kafana çok takma. Aç olan bebek ağlar yalanır elini ağzına iştahlı götürür elini yumruk yapar öyle ağlar kilo alımı düşük olur buralardan anlarsın doyup doymadigini. Emzirdikten sonra elleri normale dönüyorsa uykuya rahat daliyorsa huzurlu duruyorsa mama vermene gerek yok ama açlık sinyali varsa o zaman tabii ki ver aç kalmasın ama çok çok vermene yine gerek yok zaten sık sık besleniyorlar 2 saate bir devam et bir süre daha
-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından
Canım göğsün yumuşak olsa bile sütun gelir boş sanma birde bebeğin emdiği ile sağınca çıkan süt bir olmaz bebek daha çok çekebilir:))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
4 gün önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Filizzzzz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
4 gün önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Filizzzzz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 318 göst.
...