0 oy
324 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (20 puan) tarafından

Merhabalar hanımlar

Sol göğsümde 2 haftadır yanma ve ağrı var ne sürdüysem faydası olmadı. Sağım yaparken ve sağımdan sonra canım çok acıyor. Kahverengi kısmı kızarmış uç kısımları kesik gibi geçen hafta sağım yaparken de kanadı zaten. Alt kısımda tatlı tatlı kaşınıyor. Göğüs pedi kullanıyorum sürekli ondan mı oldu acaba birde göğüs pedinde  iltihap var gibime geldi yardımcı olur musunuz???


3 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
Merhaba bence göğüs ucu çatlamış.en güzeli kantaron ve tahin yağı.surekli dönüşümlü sürün.ben çok faydasını gördüm.bir de sağım yapmak da çok arttırır çatlağı.
(20 puan) tarafından
Yorum için teşekkürler. Bebeğim emmediği için sağmak zorundayım ama. Uç kısımlar kesik gibi zaten
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından
Ben cok çektim gogus yaralarindan kesinlikle gogus kalkani kullanmalisin ilik duş al sık sık... zeytinyağini sür kalkanı koy bi iki güne rahatlarsın... Ped kurutuyor ne surersen etkisi olmuyor.. kalkan hava aldiriyor yarayi cabuk cyilestiriyor..
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim birde öyle deneyelim
0 oy
(32 puan) tarafından
Şu an aynı sorunu ben yaşıyorum mastit olmuşum bir kez daha yaşamıştım , göğsüm taş gibi ve ağrıyor ayrıca ilk gün ateşim çıktı antibiyotik tedavisi, masaj, emzirme ve sağmayla 2 3 güne geçiyor geçmiş olsun 
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim doktora mı gittin nasıl anladın olduğu
(32 puan) tarafından
Evet ilk yaşadığımda doktora gittim, şu an yine tekrarladı aynı belirtiler var antibiyotik içiyorum azaldı ağrılar rica ederim
(20 puan) tarafından
Hangi bölüme gittin peki bende gitmek istiyorum belki başka birşey vardır
(32 puan) tarafından
Kadın  doğum doktoruna gitmiştim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
3 cevap 406 göst.
...