0 oy
287 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (26 puan) tarafından
Bebeğim bir hafta önce kabız oldu ne yapsam iyileşmiyor kakasını sert siyah yapıyor sizce hangi yemekleri yapmalıyım bebeğime balkabağı suya koydum şuan haşlanıyor onun haricinde?

4 Cevaplar

0 oy
(2,202 puan) tarafından
Cnm gun kurusu kayisi hurma bunlar da guzel sivilastiriyor kakayi zeytinyagi muhakkak ver her yemeklerine köy mama içiyorsa mamaya da koy yulaf unu kullan guzel ise yariyor birde muzu verirken orta siyah kısmını verme kenarlarından keserek kullan burda bi bayan yazmıştı gerçekten denedim kabiz olmadi oglum o siyah orta kısmi kabiz yapiyormus 
-Reklam-
0 oy
(382 puan) tarafından
Yesilkabak, yoğurt, kayısı, avokado, elma armut havuç bunlar kabız yapmaz. Patates, yumurta, pirinç, unlu yemekler, irmik muz bunlarda kabız yapar tecrubelerime dayanarak yazdım 
0 oy
(1,488 puan) tarafından
Cnm ben sabah kuru kayısı ve kuru incir suda haşlayıp püre yapıp veriyorum birazda suyundan iciriyorum akşama etkili oluyor birde karıin masajı bisiklet hareketi yaptır patır patır yapar.bsna Dr söylemişti .
(26 puan) tarafından
Masaj yapıyorum ama çok bastırmıyorum korkuyorum n ekadar bastırmam gerek bebeğin karnına?
(1,488 puan) tarafından
Cnm Cook hafif narin bir şekilde videolar var açıklayıcı oradan bakabilirsin
0 oy
(8,814 puan) tarafından
Yoğurt, kefir verebilirsiniz, elma ve armudu rendeleyip biraz pişirip veriyorum, bal kabağı ve brokoli bir arada veriyorum, birkaç saat içinde dolu dolu kaka yapıyor. Muz, patates, pirinç ve pirinç unu bir süre vermeyin. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 524 göst.
0 oy
1 cevap 246 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
0 oy
3 cevap 286 göst.
...