0 oy
278 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (254 puan) tarafından
Sallayarak uyuttum hep , nasıl kendi kendine uyutmayı öğretebilirim
Bebek Ayı 4

3 Cevaplar

0 oy
(236 puan) tarafından
Loş isikta Basinda durup aglamasina goz yumarak onu oksayarak sirtini sivazlayarak onu terketmeyeceginizden  emin oldugunda alisiyor.  bemce bayag erken ben 1 yasindan sonra yaptim bunu ilk kizima ve gitygimiz misafirliklerde cok iyi oldu burda uyu deyip odadan cikardim ve uyurdu. Ne yani uyudumu simdi erken geldin derlerdi . 
(254 puan) tarafından
Peki ne kadar sürede kendi uyumaya alıştı
(236 puan) tarafından
1 bucuk 2 haftayi buldu sonra bi baktim uyu diyince uyuyor. 1 yasina basinca benim baba evinden gelen yatagimda yatti alamamistik. Tek dez avantaj suan 6 yasinda o zamanlar hafif isikta uyumaya alisti simdide hala hafif isikta uyuyor isiksiz asla 2. Kizim oldu 44 gunluk onuda yasi geLince oyle yapicam insallah.
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Canim ben dört aylıkken pış pış pış diye poposuna vurarak uyuttum karanlık hafif Los isikta alıştı hiç sallamadim ama ben şimdi kendi kendine uyuyor altı ayligiz ama başta sallamissin bilemedim ki öyle uyurmu gündüzleri perdeleri çekerdim uyku vaktin geldi hadi uyu Annecim derdim müzik li  oyuncakları var onu dinler uyurdu
0 oy
(484 puan) tarafından
Bence şuan tam vaktindesin şimdiden alıştırma çok daha kolay olur. Benim kızım şuan 3 aylık 2 aylıktan beri kendi kendine uyuyo dalgana kadar yanında duruyorum ama aglatmiyorum yalandan mırıldanıyor o zaman almıyorum hiç ama ağlarsa hemen alıyorum sakinleştirip geri bırakıyorum yatağına. İlk başlarda benim kızımda sallaniyodu önce onu yavaş yavaş unutturdum daha sonra kucağımda sakince uyumaya başladı tam uyku ve uyanıklık arasında besige bırakmaya başladım tabi ilk zamanlar ağladı geri aldım uyuttum yine tam uyumadan bıraktım derken şimdi uykusu gelince agliyo besigine yatırıyorum hemen uyuyo ama atak haftalarında bu durum ister istemez degisiyo ama yinede geri dönüşü kolay oldu bizde inşallah sizinde kolay alışır :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 560 göst.
2 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde B. Ezzgi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 370 göst.
20 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nisanurummm (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 401 göst.
17 Eylül 2022 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Nisan Annesi (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,270 göst.
...