0 oy
71 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (19 puan) tarafından
20 günlük bebeğimde uzamış sarılık var. İyiye gidiyor aslında baya geçti sarılığı ama dün aniden ateşlendi. Bugün de ateşi yükseldi. Acaba sarılık iyileşirken ateş yapar mı? Ya da durup dururken bir bebek neden ateşlenir ki? 

2 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Bebek durub dururken ateslenmez.sarilik 20 idi kizimda hic ateslenmedi.sariligin ates yapacagini dusunmuyorum.atesini takib edin bebeklerde ates onmeli.eger ki 37 uzeri ise doktorunza danisin.
(19 puan) tarafından
Sarılık bizimde 20 ye çıkmıştı ateşlenmemişti. İki gün önce beş tüp kan alındı dün de topuk kanı alındı. Bunlar ateş yapar mı?
(8,034 puan) tarafından
Bir bilgim yok canim.bebeklerde ates onemli.siz dokotrunu arayib sorun o deyatli bilgi verir.
-Reklam-
0 oy
(48 puan) tarafından
Canim benim oğlum 11 günlük sarılık değeri 17 çıktı  fazla uykulu olma kaka yapmama bilinç kaybı ve ateş olduğu zaman acile getirin dediler .  ( ama yeni doğan  bebek 16 saate kadar uyuyabilirmis emzirme saatlerinde uyandirilarak)
(19 puan) tarafından
Kaka bugün çok az yaptı ama bana doktor böyle bişey dememişti. Teşekkür ederim.  Ürekli uyuyo zaten ben zorla uyadrıp emziriyorum.
(39 puan) tarafından
Sarılık olan bebekler de uyku hali fazla oluyor ve sık sık emzirilmesi gerekli anne sütü süreci hızlandırıyor sık sık emzirin uyusa bile

İlgili bir soru bulunamadı

...