0 oy
94 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebegim 15 aylik fakat uyku düzenimiz henüz oturmadı.Artik gözlerim ağrıyor uykusuzluktan.sabahlari 6/6.30 da uyaniyor 11 gibi tekrar uyuyor en fazla bir saat.Aksama kadar uyku yok ne zamanki saat 19.00 oluyor öyle dalıyor uykuya 23.00 a kadar.Bir saat gece oyunu yapiyoruz sonra uyuyor.Sabaha kadar uyanmıyor ama bu sabah çok erken uyanislari ve gündüz uykusunun olmaması beni çok yoruyor.Hicbir işimi de yapamıyorum.Sizde durum nedir? Uyku egitimi veripte sonuç alan oldu mu?
Bebek Ayı 15
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
tarafından
Destekle uyuyorsa 7ye kadar uğraşın diyorlar eger uyumuyorsa 7ye kadar yataktan almayıp beş on saniye dışarı çıkıp gunaydin deyip yataktan alin. Bir de erken kalkmalar çözüm karartma perdesi eger yoksa da cama cop torbası yapistirin siyah. Etkili oluyor. Gece o saatte uyanmasi da alışmış sanirim ya da iki uykudan tek uykuya gecisi o şekilde yapiyor olabilir. Uyku aralıklarında bakarak duzen kurun etkisi olur.  Gunduz toplam uyku saati onemli bir de.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 99 göst.
28 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nilay.. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
0 oy
4 cevap 162 göst.
...