0 oy
220 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (203 puan) tarafından
Oğlum 7 buçuk ayılk olmak üzere. 1haftafır geceleri sıkıntı var deliksiz uyurdu hep uyanıyor ağlayarak.Bugün de 9da yatırmıştım. Yarımsaat sonra çığlık çığlığa uyandı. Sakinleştiremedim karnı açbiliyorum ama memeyi görünce feryat figan bağırıyor. Elimle sütümü sağıp biraz verdim ama elle ancak 2yemek kaşığı kadar çıkarabildim. Doymadı tabi. Şarki söyledim sarıldım salladım tekrar tekrar denedim memeyi yok. Calpolverdim ağrısu vardır diye dişten mi acaba.Ağzına emzik koyup uyuttum sonra çıkarıp hemen memeyi verdim uyanıp bağırmaya başladı yine tekrar yatırdım mecburen. Aç uyudu yavrum bi fikri olan varmı.
Bebek Ayı 7.5 aylık

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ooovvvvv atak donemi erken gelmiiisss gunduz uykulari düşüyor sanirim.
(203 puan) tarafından
Bu ay atak yok diye biliyordum.  Diş geliyor sanıyırdum ben.  Çünkü canı acıyor gibi ağlıyor.
-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyoruz tek farkımız memeyi istiyor ağzında emzik gibi tutuyor ben de şimdi calpol verdim korkmuş gibi ağlıyor geceleri kesintisiz uyurdu şimdi ise saat başına varmıyor uyanması 
(203 puan) tarafından
Güzdüz emiyordu sıkıntı yoktu en son akşam 19.00 da emzirdim duş yaptırdıö 9da yatırdım. Sonra ağladı acıktı sanırım ama emmiyor azöncede uyırken denedim kafasını geri atıyor bi ıansa fark etse memeyi vermeye çalıştımı yine bsğıracak.
(392 puan) tarafından
Aç olsa emer canım merak etme benimki de ağzında tutuyor emzik gibi emmiyor en son saat 8 gibi çorba yemişti o kadar
(203 puan) tarafından
İnşallah öyledirde ama elimle çok az sağıp kaşıkla verdim güzel güzel yedi aç olduğunu hissettim birde düne kadar 2saatte bir meme isterdi yani aşırı emme isteği vardı anlayamadım.  Uyusun bakalım birazdan bidaha denicem uyurken.
0 oy
(19 puan) tarafından
Bağırıyorsa büyük ihtimal ağrısı var. Kulak ağrısı da olabilir diş de olabilir. Ağrı kesici ver. Sakinleşince ille memeyi yer yine

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
1 cevap 204 göst.
...