0 oy
112 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (65 puan) tarafından
Merhaba anneler herobaby kasik mamasini aldım ilk kez ark.saglikli olmadığını demişti bi deneyim dedim ,ama uzerinde bitki yağları soya palma yağları oldugu yazıyor bunu cocugunuza güvenerek nasil veriyorsunuz,bebek gidasinda ne isi var bu yaglarin .

Tr dışındayım Heinz kasik mamaları kullanıyorum daha saglikli oldugu, şeker ve zararli yağlar içermediği icin.ve 170ml suya 4 yemek kasigi koyunca tam muhallibiden acik bi kivamda yani mama olmasi gerektigi gibi oluyor.kasikla yedirmelik (kaşa )

Ama herobaby 150 ml suya 4 kasik cıvık oluyor biberona dokup içirile bilir oluyor.

Bidaha herobaby vermiycem ama doktora falan danisan varmı bununla ilgili .maalesef Tr'ye donucem ,mecbur oradaki kasik mamalardan kullanicam.
Bebek Ayı 6

2 Cevaplar

0 oy
(4,654 puan) tarafından
Aptamil ya da hipp e bakabilirsin. Herobaby piyasadaki en kotu kasik mamalardan biri.
(65 puan) tarafından
Evet öyleymiş burada en cok konusulan onerilen Mama , nasıl dikkat etmemeis anneler
Teşekkür ederim
(4,654 puan) tarafından
Onu nasıl tavsiye ediyorlar gercekten bende anlamıyorum. Rica ederim.
-Reklam-
0 oy
(8,988 puan) tarafından
Dilimizde tüy bitti ama anlatamadık bunu bir türlü. Kaşık maması kullanma amacınız nedir? Oğlum 7,5 aylık hiç kaşık maması kullanmadım ve düşünmüyorum da.
(65 puan) tarafından
Bana anlatdiginizi hatırlamıyorum hanımefendi
Bulundugum ülkede tavsiye ediliyo ve buranin doktorlarindan ve saglik sahasindan coook memnunum,en azindan burada bebeklere hemsireler bakmıyor devlet genel hastanelerin icine sokmadan ayrica bebek hastaneleri yapmış bebeklere bebek doktorlari bakıyor. Tr 'de yasadigim icin Tr üretimi alayım dedim ve berbat bisey oldugunu gordum.kendi urunlerini bildikleri icin Türkiye'de doktorlar onermiyorlar demekki.
Mama vermekde maksadim ek gidaya alışması ,yemek yemegi öğrenmesi, formül sudu azaltmak.anne sudu içmiyor bebeğim.
(8,988 puan) tarafından
Sizin icin söylemedim, her sorana zararini anlatiyoruz ama bile bile pratik oldugu icin kullanmak isteniyor. Oradakilerin icerigi temiz olduğundan oneriliyordur belki. Biz ek gidaya 6. ayda sebzelerle basladik, meyveler ve yogurtla ilerledik. Bu sekilde alisti. Mecbur verecegim demissiniz ya illa vermek zorunda degilsiniz. Yulaf gibi daha saglikli alternatifler de var. İlk 1 yas ana besini anne sutu olmadigi icin formul mama olmali. Formul mamadan aldigi vitaminleri kasik mamadan alamaz. En azinda buradakilerden alamaz :)

İlgili sorular

...