0 oy
135 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (195 puan) tarafından
Son 3 gündür bebeğim ne verdiysem kustu 3 günde farklı şey verdim. Bi şeftali verdim kustu sonraki gün başka deniyim dedim taze fasulye verdim onuda kustu bugün başka vereyim dedim muz verdim onuda kustu.bu arada taze fasulye ve muzu yoğurtla karıştırıp vermiştim. Ben mi yanlış bişey yaptım yoksa çocuğum midesini mi üşüttü????

4 Cevaplar

0 oy
(2,365 puan) tarafından
Ne kdr yedirdinniz. Taze fasulye bence karıştırmayın
(195 puan) tarafından
Çok az verdim ya tatlı kaşığı kadar
(2,365 puan) tarafından
Aç verdin dmi cnm
-Reklam-
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Bebeğiniz kaç aylık ki taze fasulye verdiniz? Bayağı karistirmişa benziyorsnz küçük midesi var yazık bebişe.doktor yönlendirmesiyle ek gıdaya başlayın.
(695 puan) tarafından
Soru soran kidi değilim ama taze fasulye kaç aylıkken veriliyor?  6 .ayda veriliyor diye biliyorum ben
(2,106 puan) tarafından
Taze fasulye falan verilmesi erken daha meyve püresi suyu yoğurt verilir biz öyle başladık.7. aydan sonra başlarmis.doktor kitapçık verdi bize.
(2,106 puan) tarafından
Ayrıca 3 gün kuralı var.onu uygulayın.
(195 puan) tarafından
Taze fasulye 6.ayda veriliyor diye denedim sadece o da tatlı kaşığı kadar biraz makineden geçirmiştim qma azıcık taneliydi tamamen püre yapmamıştım
(2,106 puan) tarafından
Bence çocuklarımıza vereceğimiz şeyleri kemdimiz yiyebilirmiyiz diye düşünerek verelim ben öyle besliyecem öyle ilerliyecem bu ek gıda işinde çünkü onlarida düşünmek lazım.ben şahsen yemem fasulyeyi öyle makinadan cekipte çocuğumda yemez gibi geliyor vermem de.yani demek istediğim çok onu bunu karıştırmayın.sirayla zamanı gelince yiyecek hepsini.benim bir tanidigim vardi çocuğuma etli bir yemeği makinadan çekti yedirmeye çalıştı kusa kusa yazık çocuğa içi dışına çıktı herzamn o aklıma gelir acaba annesine versek yermiydi o yemeği.tabi benim fikrim bu.
(195 puan) tarafından
Sadece taze fasulyeyi geçtim makineden o da tamamen püre yapmadım yani ilk kendim de yedim önemli olan taze fasulyenin tadını alması değil mi? Kıymalı yemeği püre yapıp bende vermem
0 oy
(695 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bizde yeni başladık 6 aylık olduk..karistirmadan verin mesela biz de bazı meyveler kusma yaptı sizin ki gibi ama neyin kusturduğunu öğrendik onları bir iki hafta vermiycez. Önce tadımlık sadece fasulye verin bir iki gün,sonra havuç baktınız ikisine tepki yok bir sonraki yani 5.gun ikisini karıştırıp verin.en fazla 2 yemek kaşığı olacak şekilde.. sebzelerin tadını bitti mı meyvelere geçin. En son karışık yemek gibi şeylere geçin işte havuç patates yulaf yada ırmiklı  püre, gibi
0 oy
(695 puan) tarafından
Birde kabızlıkta kusturuyormuş bağırsaklar tıkalı olunca miğde kabul etmeyip çıkarıyormuş.4 gün yapmamıştı kabizlik içinde bi günkurusunu az suda haşlayıp ezip hoşaf gibi vermiştim ben.
(195 puan) tarafından
Kabızlık yok çok şükür her gün zeytinyağı veriyorum

İlgili bir soru bulunamadı

...