0 oy
221 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (52 puan) tarafından
Selam anneler haziranın ilk haftası 1 haftalığına tatile gitmek istiyoruz ama bebisle nasıl gidicem kara kara düşünmeye başladım bebeğim 10.5 aylik olcak gidene kadar şahsi araçla gidicez arabada durcak mi durmicak mi kestiremiyorum ne kadar uzaklığa gitmeliyiz gideceğimiz yer apart olcak herseyi götürmem gerek park yatak bebek arabası mama sandalyesi vs ayy şimdiden paniğe kapıldım deniz suyu nasıl olcak üşür mü ege tarafına gitmek istiyoruz ama nasil olur bilemiyorum Akdeniz tarafları daha sıcak olur ama bana baya uzak olur neler almalı nasıl yapmalı fikirlerinize ihtiyacım var kızlar helppp

3 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Genelde gidilen tatil alanlarında apart da olsa bebek için park yatak mama sandalyesi gibi aparatları verirler gitmeden arayın isterseniz. Bebekler arabada uyumadan 1 saat durmuyor bebek koltuğunda. Kucak yasak tabi onu nasıl yaparsınız bilemiyorum belki çizgi film gibi şeylerle oyalayabilirsiniz. Biraz erken tatil için gibi bir de bebeklere bulaşan bu mutasyon virüsü çıkınca daha endişe verici. Umarım güzel geçer. İyi tatiller. 
-Reklam-
0 oy
(155 puan) tarafından
Canım benim oğlum 4 buçuk aylık yaza kadar 6 aylık olucak. Ege'de yaşıyoruz deniz serin olursa diye şişme havuz alıcam içine suyu doldurucaz güneşte ısınsın orda oynar :) onun dışında hijyene dikkat açısından kendi park yatağını mama sandalyesini her şeyi götürmelisin bence. Zaten kendi aracınızla gidicekmişsiniz stres yapma. Liste yap her şeyi sakin kafayla ki unutma. Unutsan da her yerde her şey satılıyor sıkma kendini. Umarım çok güzel geçer tatiliniz içinize sinsin :) otel gibi kalabalık bir yer değil apart tercih etmeniz iyi olmuş. 
0 oy
(380 puan) tarafından
Izmirde oturan olarak soyluyorum denizi agustos ayinda bile soguk oluor

İlgili bir soru bulunamadı

...