0 oy
394 göst.
Profil image Doğum Sonrası Anne kategorisinde (2,520 puan) tarafından
Kizlar bebegim 4 ayini bitiriyor 3 gune. Bunca zaman sonra yine nerdeyse mastit oluyordum. Yaklasik 2 haftadir sutumu sagip veriyorum emmiyor diye. Dun disardaydik 4-5 saat sagamadim ve donuste sag memem acayip sertti ve agriyordu. Sagmak falan fayda etmedi. Buz torbasi koydum bir kac kez. Agri hafifleyince sagmaya devam ettim. Bisey cikmasa bile sagdim. Gece de yine buz torbasi koyup tarakla bastira bastira taradim masaj yapar gibi. Cok sukur sabaha sertlik ve agri azalmisti. Simdi de biraz agrim var o kadar, gecti sayilir. 

Önceki postlara falan bakmistim. Sicak uygulama yapmislar. Sicak koymayin bunu yaşıyorsanız,  daha kotu olur. Yardimci olmak icin yazdim.

4 Cevaplar

0 oy
(196 puan) tarafından
Cnm çok sagol önerin için benimde bebeğim 3bucuk.aylik beni emmiyor bir haftadır aç kalmasın diye sagarak veriyorum sagdigimdan beri de mastit olmaya başladım bende şimdi sıcak su torbaai hazirliyordum tesadüf gördüm yazını teşekkür ederim bu arada bebeğin seni hiç mi emmiyor ve biberonla mi veriyorsun
Profil image (2,520 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim, valla dun agridan kolumu bile kaldiramiyodum ama bugun iyiyim cok sukur. Senin de gecer insallah hemen.
Sabahlari ve geceleri emiyor. Gunduz de bazen tutuyor ama cok emmiyor birakiyor hemen. Bazen de hemen agliyor memeyi gorunce :/ ben dogdugundan beri mama da veriyorum, o yuzden cok zorlamadim illa emeceksin diye, nitekim gece emiyor ya o bana yeter. O yuzden ben de sagip biberonla veriyorum. Yeter ki az cok demeden alsin anne sütünü.
-Reklam-
0 oy
Profil image (347 puan) tarafından
Beyaz lahanayi sutyeninin içine koy kuzum .buzluğa at biraz soğusun .bide elinde masaj iyi gelir .
Profil image (2,520 puan) tarafından
Evet bunu da duydum ama iste lahana olmayinca elde ne varsa onla cozdum sorunu. Agrisi o kadar fazlalydi ki -aslinda hala tam gecmedi- dokununca bile, hatta kolumu kaldirinca bile agriyordu. Masaj pek yapamamistim yani. Ama buz aldi agrisini, hissizlestirdi biraz da. Tarakla taramak iyi geldi.
0 oy
tarafından
Ya bana s8cak suyla masaj dusta iyi geliodu ole olunca akiodu baya
0 oy
(151 puan) tarafından
Allah razı olsun şimdi bu konuyla ilgili post açacaktm aydınlatıcı olmuş hatta ben az önce sıcak havlu koydum yapmayayim bir daha o zaman buz torbası iyi fikirmis tarağı duymuştum ama bunu ilk defa duydum size de geçmiş olsun inşallah sitmaya cevirmeden benimki de geçer 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Dus alirken ilik su iyi geliyor ama sicak havlu kotu yapar diye dusunuyorum. Buz agrisini alinca sagmak da daha kolay oluyor hissizlesiyor. Bir de cidden tarakla bastirarark yayarak tarayin, sonra sagmaya ya da emzirmeye devam :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 278 göst.
10 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde canımoğlum:* (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 304 göst.
13 Nisan 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Pamuksekeri (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
20 Mart 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Birana (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
...