0 oy
418 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar merhablar 11 aylık bir bebeğim var bu gün test yaptım ve pozitif çıktı ama yanlışlıkla oldu 2.bebegim beklemiyorduk çocuklarımın yaşları birbirine çok yakın olacak korkularım var kendim de daha 22 yaşındayim benim gibi olan var mı acaba dizler nasıl bakıyorsunuz çocuklarınıza ben çok korkuyorum 
Bebek Ayı 11
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+2 oy
(1,259 puan) tarafından
Aynı yaşta iki cocugum vardı  eşimin görev sebebiyle gurbette ve yanlızdım yeri gelib eşim bile yanımda olmadıgı zamanlar oldu Rabbim kolaylık gösterir korkacagın bişey yok ikisinide biraan önce beraber büyütürsün ne güzel işte.. sabırlı olub kendine güvendikten sonra aşamıycagın hic bir sorun kalmaz elbet yorulcaksın uykusuz kalıcaksın ama olsun anneyiz biz büyüdüklerinde şuanki keşkelerin o zaman iyiki yapmışım olucak 
(38 puan) tarafından
Canımmm allah razı olsun güzel yorumun için içimi ferahlattin
-Reklam-
+1 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
benim ablam üst üste 4 sezeryan yaptı kordonları bağlı hamile kaldı ama çok şükür büyüdü en küçüğü 3 yaşında şimdi Allah yardım eder merak etme hayırlı olsun 
(38 puan) tarafından
Sağol canım allah razı olsun
(607 puan) tarafından
Kordonları bağlıyken nasıl hamile kalmış hiç duymadim  daha oncee
+1 oy
(68 puan) tarafından
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Sizin gücünüz buna yetecekmis ki vermiş. Hem evlat nimettir, zahmet degil. Bakış acinizi degistirirseniz İnşirah olur, kotu gorurseniz zahmet olur. 

Bolca İnşirah suresini okuyun ve anlamaya çalışın, bakın o zaman nasıl kolaylaşiyor herşey. 2.yavrunuz da hayırlı mübarek olsun inşaallah.
(38 puan) tarafından
Allah razı olsun bu güzel yorumunuz icin
0 oy
(235 puan) tarafından
İlerde iyiki olmuş dersiniz. Arkadaş gibi olurlar hem siz de genç anne olursunuz çok güzel birşey. Ben 28 inde evlendim 30 unda anne oldum. Yok okuldu yok meslekti derken en güzel şeyi hep geri plana atıp onemsememişim. Kim bilir kaç yaşımda ikinci kez anne olacağım ya da olacak mıyım bilemiyorum. Çok şanslısınız Allah kolaylığını verir size bir şekilde. 
0 oy
(303 puan) tarafından
Korkmayın ilk bebeginiz 3 yasinada gelse aynı korku oluyor sanirim.rabbim saglikla kucağınıza almayi nasıp etsin. Arkadas gibi buyurler. İllaki zor olur ama tek cocukda yeteri kadar zor degilmiydi zaten.

Hem bi arkadas demis genç annesiniz ne guzel. Ben 32 yasindayim 7 yıllık evliyim daha yeni oldu bebeğim tüp bebekle. Keske basinda yaptırsaydimda 2.de olaydi simdiye diyorum. 

Cunku bedenen,ruhen fazla yorulmuş oluyorsunuz. 

Tebrik ederim. Ve tabiki kolaylık versin rabbim ama lutfen korkmayin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 357 göst.
12 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde EdaOz (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 179 göst.
13 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zehra er (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.
30 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Minel16 (14 puan) tarafından soruldu
...