0 oy
277 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (680 puan) tarafından
Hemen buz koyduk hastaneye götürdük tomografi çektiler çok şükür bir şey çıkmadı ama çok korkuyorum gece 12 30 gibi oldu olay şimdi eve  girdik  uyudu. Doktor sürekli uyandır dedi. Sizinde tecrübelerinizden faydalanayım dedim öneriniz var mı bize? Çok yaramazlar ya sürekli bir şeyler oluyor bize. 

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
hatırladım sizi daha öncede koltuktan düştü demiştiniz yapacak bir şey yok evl güvenli hale getirdikten sonra çok geçmiş olsun kaymaz halılar var yere yapışıyor bebekleri durdurmak mümkün değil evde güvenlik önlemi alacağız mecbur 
(680 puan) tarafından
Evet ya sormayın sürekli kaza
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bende hatırladım sizinki epey hareketli Allaha emanet ben post paylaşmıştım bebek emniyet kaskları var sıcaklarda başladı kafasına takarmi bilmiyorum aklıma şöyle bir şey geldi durumuz müsaitse 2 tane alabilirsaniz sizde takıp birlikte oyun kurabilirsiniz erkek çocuklar asker oyunlarına meraklı olurlar yada onun ilgi alanına göre çeşitlendirirsiniz..
(680 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(76 puan) tarafından
Canm sorma ya bizde kanepeden düştük dün gece sabaha kadar hastanedeydik bizede tomografi cekti ler cok sükür bişi cıkmadı bzdede benimkide cok hareketli sürekli düsüyo ruz kafamızı vuruyoruz allh evlatlarımızı korusun 
(680 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kaç aylık. Bizde şun an 20 saat oldu düşeli biraz uyku hali var öğlende yaptı şimdide yaptı aynısını durduk yere gözleri kapanıyor sanki. Düşmeye bağlı değildir inşallah. Tomoğrafi temiz çıktı gerçi sabaha kadar hastanedeydik gündüz de kan falan verdik çok uykusuz kaldı ona bağlıyorum.
(76 puan) tarafından
Ondandr canm tomografi temiz cıktıysa bişi olmaz allhn izniyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 320 göst.
2 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde berkin (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
...