0 oy
303 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (104 puan) tarafından
Merhaba anneler bebeğim 78 günlük doğduğundan beri sürekli huzursuz ağlıyo. Uyandıktan sonra 15 20 dakika sakin guluyo sonra bi ağlamaya başlıyo tekrar uyuyana kadar huysuz şekilde ağlıyo. Doktora götürdüm tahliller yapıldı ultrasona bakıldı herhangi bisey çıkmadı kilo alimi normal doktor yeterli görüyor. kolik olması için de aynı saatlerde ağlama krizine girermiş özellikle akşam saatlerinde ama bizim öyle değil gün boyu aynı şekilde huysuz ve ağlıyo aynı durumu yasayan tecrübeli anneler varsa yorumları bekliyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(3 puan) tarafından
Ah yiğenim anlattığınız gibiydi. Sürekli ağlayan bir bebekti. Gaz sancısı var muhtemelen rahat değil. Sakinleştirmek için yumuşak bir battaniye ile kundak yapın ve varsa elinizde kiraz çekirdeği torbası ısıtıp onu karnına koyun. Bu onu rahatlatacaktır 
(104 puan) tarafından
Ne zaman geçti peki
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Öncelikle kundak şart!!!

Kundak yaparken sadece kollarını kundaklandı omuzdan aşağı olsun, maksat ağzına gelmesin ve ayakları serbest kalsın. Biz 6aylik olduk gayet sakin bir bebek. Kundak olunca sanki anne karnında hissediyor ,kucağında sarılmış sanıyor o yüzden rahat davranıyor ve çoğu bebekte anı sıçrama oluyor Kundak bunun önüne geçiyor. Uyanmıyor. Emziriyorsan yada mama veriyorsan 10dk sonra kesinlikle ve kesinlikle gazını çıkar. Aglamasini bekleme!!!! Veeeeee gazini çıkarmadan uyutmaaaaaa. Bunu kendine ve bebeğine alıştır. Bak gör nasıl sakin geçecek günlerin. İlk bebeğim ve tek başıma başardım. O yüzden kimseye ihtiyacın olmadan elinden geleni yap ki sonraki süreçler rahat olsn. 
(483 puan) tarafından
Kuzum yazı 1 sene önce yazılmış sen nerden denk geldin de yorum yaptın buna :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 253 göst.
7 Şubat 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde obiranne (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 945 göst.
0 oy
9 cevap 547 göst.
0 oy
11 cevap 341 göst.
7 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde NuR Doğan (68 puan) tarafından soruldu
...