0 oy
210 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
20 aylik kizim hic bi sekile dogru duruz bi sey yemiyor hanimlar suten kesmek istiyirum bana yardimci olurumusunuz lutfen
Bebek Ayı 20

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,447 puan) tarafından

Şuan pandemi de herkes bebeğini tekrar emzirmeye çalışıyor, bırak yemesin önemli değil ama senin sütün onu hala koruyor. Sende korunuyorsun emzirdigin için.. şuan kesinlikle doğru zaman değil ama kesmene yardımcı olacak bir fotoğraf koyuyorum buraya.

image

tarafından
Harika bir paylaşım teşekkürler..
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Kan degerlerine bakildimi?eger degerler yerinde ise 2yasina kadar emzirmenizi tavsiye ederim.yok degerlerde dusus var ise kademeli bir sekilde kesmenjz daha iyi olacakdir.yegenim 21aylik 20aya kadar anne sutu agirlikli beslendi hrp degerler cok iyi cikiyordu doktor da sutun yetiyir diyordu.ama gecen degerlerde ciddi dusus oldu doktor artik sutten kesmen lazim yoksa ciddi kansizlik baslar dedi kardesime.o da kirmizi ruj surdu uf olmus dedi kizi emmek istemedi.meme diye acib bakiyot sonra kapatiyor daha tam unutmammis.1ay oldu keseli.ama yemek konusu hala sıkintili daha az yiyor ama eskisine nazaran toparladi biraz.
Profil image (1,447 puan) tarafından
Memeye bir şey sürüp çocuğu korkutmak ciddi travmalara sebep oluyormuş, ayrıca memeyi kesip yedirmeye çalışan annelerde keşke kesmeseydim yemeyen çocuk yemiyor diyorlar. Değerleri için bir şey söyleyemem doktor demiş sonuçta :)
(8,034 puan) tarafından
Ben de iyi yapmis demiyorum.kademeli kesmek ne dogrusu.ama kan degeri olmasi gerekenden daha dusuk cikinca kardesim de mecbur kesmek zorunda kaldi.kan damlasi da kullandilar ve artik eskisine nazaran yiyor.5ogun yemek yemeso gereken bir bebek sadece anne sutu ile doyamaz.anne sutu butun ihtiyacladini karsilayamaz.
0 oy
(606 puan) tarafından
Canım sana şöyle başımdan geçenleri anlatayım. Kızım 22 ayına kadar hep meme istedi yemekten uzaktı. Değerleri yemek yemediği için kan b12 çinko d3 hepsi 0a yakındı. Doktor ilaç vs takviye yaptı ve dedi ki 18 aydan sonra anne sütü eskisi gibi işlevli değil beslenmek zorunda memeyi kes. Nasıl keseceğimi bilemedim 3 4 ay uğraştım ama fayda etmedi hiçbir şey. Bir gün doktor sekreteri dedi ki meme ucunu görünmeyecek şekilde saçla kapla sonra de ki sütümüz büyüdüğümüz için bitiyor artık bu da bittiğinin anlamı de dedi. Umudum yoktu yaptım. Normalde 10 dakikada bir meme isteyen çocuk ilk gün 2 kere 2. Gün 1 kere emdi ve bitti. 
0 oy
(104 puan) tarafından
Ben kendim 24 aylikken oglum bi anda kestim canm onuda su sekilde yaptm doktora gtmstk o gun saglk ocagna donuste gogus ucumu seffaf degl ama beyaz bant vardi sargi bezi gbi bez kesip kpyup ustunude bantladm oglum emmk istedgnde gundzde dha henuz her sefernde acip bak uf oldu doktor yapti meme yok artk dedim gunduz oyle oldgnu grnce bi iki istemedn snra bidha istemedi ama bu sfer gece basladi gece gozu yumuk aglar isterdi hep uyandrdm bak yok dedim biraz agladi sonra uyudu bi kac saat sonra tekrr aynisi oldu  derken diger gun oldu tekrr istedgnde gsterdm bisy demedn istemedn bi iki gun byle surerken ucncu gun uyanmadi gece hic istemedi sonra brktk o sekilde canm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
6 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Prensesimprensim (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
4 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Rumeysa onur (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 438 göst.
0 oy
3 cevap 253 göst.
...