0 oy
139 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,783 puan) tarafından
Bebeğim henüz 1 aylık ama ben şimdiden derdine düştüm. Bebeğim 2 aylık olunca işe başlayacağım bebeğime kaynanam bakacak ama onlar da diyor ki 6 aylık olunca herşeyden yediririz. Sütmüş balmış alerjikmiş dinlemicekler anladığım kadarıyla. Yemeklerin suyundan da verceklermiş. 6 aylıkken vermezsen bidaha yemez diyorlar. Bu şekilde bebeği beslenip zarar gören oldu mu? 

7 Cevaplar

+1 oy
(8,992 puan) tarafından
Bal oldurebilir, daha baska bir sey yazmaya gerek var mi?
(1,783 puan) tarafından
Aynen netten araştırdım babasına attım. Babası bile vermekten yana. O attığımdan sonra bişey demedi ama bilmiyorum
(2,106 puan) tarafından
Valla ben zamanında balla buyumuşum emzigini batırıp verirlermis annem hep anlatıyor ölmemisim  hatta 9 aylıkken yürümüş konuşmusum.
(8,992 puan) tarafından
Herkesi oldurecek diye bir kural yok, siz riske girmek isterseniz bebeginize verebilirsiniz.
(2,106 puan) tarafından
Biz arıcı olduğumuz için bizim ballarimiz doğal şeker glikoz yok disardaki ballara güven yok.bende vermiyorm şuanlik doktor nezamn derse ozamn veririrm.doktor kontrolünde ilerliyoruz.
(8,992 puan) tarafından
Sekerle glikozdan degil Clostridium botulinum adli bir bakteriden oluyor.
-Reklam-
+1 oy
(602 puan) tarafından
Valla canım bende seninle aynı durumda sayılırım ise döneceğim ama nasıl diye düşünüp duruyorum . Sanırım çalışmayı bırakacağım çocuğumdan önemli değil
(1,783 puan) tarafından
Ben de dedim. Eğer böyle yaparsanız işi bırakır oturur kendim bakarım çocuğuma dedim ama ben işteyken yapsalar haberim bile olmaz ki
(602 puan) tarafından
İşte oyuzden varsa imkanınız şartları zorlayıp siz bakın bebeğinize.
+1 oy
(47 puan) tarafından
Tabi ki olur zararı balın bebeğe Allah korusun.tuz zaten kesinlikle yasak .ne kadar geç olursa o kadar iyi şeker ve tuzun .Kendi yedigimiz yemeklrde zaten kesinlikle olmaz ki içinde baharat,salça var .bence ek gıdaya geçene kadar hatta biraz daha büyüyene kadar yanınızdan ayırmayn .bekleyebilirseniz bekleyin.
+1 oy
(1,544 puan) tarafından
Kesin bir dille uyarın. Aksi halde bakıcıya verin en azından ne derseniz onu yapar. Gerçi o da kesin değil. Çalışan anne için hersey zor. Keske ehr işyerinde kres olsa
+1 oy
(2,106 puan) tarafından
Çok sacma hemen herşeyden yemez bebek daha bu koskacaman insan değil.ben olsa zor dönerim ise yada sıkılarini veririm çocuğumla ilgili.okurken sinirlendim yazdıklarınızı.en iyisi doktor kontrolünde ilerleyin ewdekilere de anlatın.

Bende bile ekngidaya gectigim hâlde bazen ağzına birşeyler degdiriyirlar kızıyorum hemen.isterse alinsnlar benim çocuğum daha önemli.
+1 oy
Profil image (276 puan) tarafından
Sakın izin vermeyin özellikle bal kesinlikle yasak çok kötü sonuçlar verebilir Allah korusun 
+1 oy
(1,554 puan) tarafından
Eskiden annelerimiz herşey vermişler bize fakat verilmemesi gereken şeylerden haberdar et onları bal gibi mesela .. eğer bakacaklarsa adam gibi baksınlar yok biz veririz derlerse çalışma bırakma ellerine
(1,783 puan) tarafından
Aynen ben de aynı fikirdeyim

İlgili bir soru bulunamadı

...