0 oy
805 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (35 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ya çok yoruldum bebeğim hareketli yerinde durmuyo kayınvalidem biyere gitti bı arabamızın da kızi var övdü de ovdubu niye böyle değil gibisinden konuştu çok üzüldüm
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevaplar

0 oy
(445 puan) tarafından
Sağlıklı olsun yeter ki gerisi önemli değil. Kimseye aldırış etmeyin üzmeyin kendinizi. Siz iyi bir annesiniz aksini düsünmeyin hiç bir zaman. 
(35 puan) tarafından
Tamam da birincide umursamıyorum ikincide de ama bı yere kadar
(445 puan) tarafından
Siz de kendi bebeğinizi övün yanında o söyledikçe siz de söyleyin bir yerden sonra susar belki. Hareketli olması kötü bir şey değil ki. Her çocuk farklıdır. Allah'a hayırlı bir kul size hayırlı bir evlat olur inşaallah.
(35 puan) tarafından
Amin canım bana kalmadan babası dedi iyi olur hareketli çocuk bende durmadım bende dedim 29 haftada doğmaya çalıştı doktor zor tuttu  içinde dedim
(445 puan) tarafından
Anladım canım. Eşiniz iyi yapmış.
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Baska cocugu ovmesi sizi neden rahatsiz etdi ki?yani direk onun cocugu boyle seninki neden degil mi dedi?bana baska birinin cocugunu ovunce ay Masallah ne guzel diyib geciyorum.kizim cok haraketli yemeyi bile oturarak yemez.sabahdan aksama tek bakiyorum bi de uyku uyumaz.

Siz kendiniz yaninizda baska cocuk ovulunce bebeginizle bir tutmayin yeter.her bebek bir degil sonucka.belki sizin bebek daha konuskan onun ki degil,ya sizinki daha iyi yemek yiyordur onun bebegi degil.bazi bebekler baska birini gorunce sessiz sakin olurlar ama evde anneleri ile kalinca daha fazla haraletli"yaramaz" olurlar.

Uzmeyin kendinizi Masallah deyib gecin
(35 puan) tarafından
İyi bakamadigimi düşünüyorum da ondan
(8,034 puan) tarafından
Bakin siz kiyas yapiyorsunuz digeri iyi bakiyor ben bakamiyorim diye dusunyorsunuz.ama oyle degil her anne en guzel sekilde bakar bebegine.yetememek korkusu her annede olur.siz bebeginizle guzel verimli zaman gecirmeye bakin.saglikli bir sekilde yemeyini yedirin,oyunlar oynayin bos verin evi isi sadece bebeginizle guzel zaman gecirin.goruceksiniz daha mutlu bir anne olucaksiniz.evde bunaldiysanizi cikin havaya bir iki tura atib eve donun.
Bence her anne guzel bakar cocuguna
0 oy
tarafından

İnsandan insana şükür ki fark var demiş Sezai Karakoç.


Aklıma Baska bısey gelmedi :)

 Takmayın böyle seyleri gulun gecın onlar robot mu ki istedıgımız gibi kurup çalıştıralım. İnsan yavrusu yetısıyor ve biz sadece yardımcı oluyoruz onlara , cocuk da olsa onların da kişiliği var. Kayınvalideler kafa dinlemeyi seviyor ondan demıstır onu... Herkes kendi keyfine düşkün :)

0 oy
(76 puan) tarafından
Canm hareketli olması iyi sağlıklı cocuk hareketli olur hareketli olmassa sıkıntı zaten kmsenin dediğini takma bence banada derler hep ben de cvp olarak dünyanın en tatlı cocugu benm cocugm derim gecerim hic bişi diyemezler sende öle de skma canını  heleki kaynana lara hic takma :) 
0 oy
(392 puan) tarafından
Amaaan boşver. Hareket etmese bu çocukta sorun var derler. Adı üstünde cocuk o tabi ki hoplayip zıplayacak.benimki de 2 yaşına kadar hiç koşup oynaması herkes çok uslu maşallah diyordu ben de çocuk o hoplayip zıplasin diyordum mutlu edemiyor muyum diye endise ediyordum.şimdi 5 yaşında eve gelenler baş ağrısıyla ayrılıyor :) bazen yoruyor tabi ama böylesi daha güzel emin ol.
0 oy
(4,363 puan) tarafından
O kayinvalidene soyle her cocuk ayni olmaz akıllı olmak zorunda da değil senin bebegin oyle yapacak bisey yok benim kizimda cok huysuz bebek napak yani cocuklar bizim kimsenin konuşmaya hakkı yok valla cevaplarını verin kim olursa olsun babam olsa veriyom cevap 
0 oy
(50 puan) tarafından
Büyüklerin dediklerine cokra takılmayın sen bebeginin saglikli oldugunu dusunuyormusun kontrollere gidip her hangi bir prblem mi var yok bebek hareketli bu onun yapisi masallah diyelim benim bebeğimde col hareketli durmuyor ayni sekilde babaneside kiyaslama yapar harekwtli oldugu icin bir yerleri acir neden boyle der vs vs soylenir cokta duymamakta fayda var yaslilarin veya kaynanalarin gelinlere soyleyecekleri bitmez :)
(50 puan) tarafından
Bunu da suraya ekleyeyim "siz iyi bir annesiniz "❤
...