0 oy
526 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (16 puan) tarafından
Bı ton para vermenize gerek yok kızlar mavilendiiiin ve Türkan açar sayfasına göz atıp yazın derim kızlar mavilendiiiin program yapıyor sonra destegi bıraktırdi bize de baska sayfalarda bı ton para istediler parayı alınca cevap vermemeleri de cabası kaçırmayın derim bende burdan görüp yazmıştım sizlerde faydalanın diye yazıyorum iyi geceler

4 Cevaplar

+2 oy
(626 puan) tarafından
Eskiden de annelerimiz bizi bu eğitimlerle uyuturdu..yahu çocuğun huyuna suyuna kalmış bu uyutma işi..kimi pışpışla..kimi ayakta sallama,kimi yatarak sallama,kimi hopp yatağa koy uyusun tarzında..

Sektör olmuş çoğu şey..
(131 puan) tarafından
Anneler yorgun anneler uykusuz anneler care ariyor iste birileri de bunu sektore cevirmis. Üstüne bi de bebeklerin uyanmalarinin ya da destekle uymalarinin dogal olmadigi bagimsizliklarini kazanmak icin daha el kadarken yalniz uyumaya alistirilmalari gerektigini savunan bir kesim var. İsrarla ve inatla her uyku egitimi sorusunun altina bunu yazacagim. Belki bir anne girer okur diye. Guzel annelerim uyku egitimi verme niyetiniz varsa once instagram da Oya Canak in 100 maddede bebek uykusu paylasiminlarini bir okuyun. Sonra karariniz ayniysa devam edin. Ama bence degisecek fikriniz.
(163 puan) tarafından
1 gecede 9 defa uyanan bebek ve anne bu uyku eğitimlerini denese ne kaybeder hanımlar? Belki anne bir yerde yanlış yapıyordur, belki bebek bir şeyden rahatsız oluyordur... Bunların cevaplarını vererek, bebeğin güzel bir uyku çekmesi sağlanırsa, ne zararı olur? Ya da işe yaramadı diyelim, uykusuz mu kalınacak? E zaten kalınıyor. Bence uykusuz ve artık sinirleri yıpranan annelere daha yapıcı yaklaşalım.
(131 puan) tarafından
9 kere uyanan bebegin bir problemi vardir elbette. Ya da uyku duzeni ile ilgili degistirilecek seyler vardir. Bunlari siz de belirtmissiniz zaten. Elbette diyemeyiz bebek 9 kere uyansin anne uykusuzluktan ölsün.  Anneysen perisan olacaksin da demiyorum asla. Ama o uyku egitimi dediginiz sektorde davranisci yaklasimla bebeklere ogretilen baska bisey. Baglanma teorisi baska bisey. Anneler bunu bilmiyor . Bebegin uyku saatlerini duzenlemek bakska bisey kendi kendine uyumasini ogretmek baska bisey. Bebegimis icin guzel bisey yapalim istiyoruz kendimizde uykusuzluktan olmeyelim istiyoruz. Ama bundan ekmek yiyen bir sektor bize dogrularla birlikte bir suru yanlis seyi de empoze ediyor. O yuzden diyorum okuyalim Oya Canak in 100 maddede bebek uykusu paylasimlarini. Sonra karar elbette annenin ve bize saygi duymak Düser.
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Aaa şuan ilaç gibi geldi yazı ama uykusuzluktan pek anlayamadım gibi :)))) nerde veriolar cnm
0 oy
(10 puan) tarafından
Nerde veriyorlar nerden iletişime geciicez sizin bebekte işe yaradı mı
(16 puan) tarafından
Bebeğim şuanda uyuyor bana ilaç gibi geldi valla
0 oy
(66 puan) tarafından
Ücretsiz olması çok iyi olmuş, bilgi için teşekkürler umarım sizde hemen işe yaramıştır
(16 puan) tarafından
İstagramda canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 303 göst.
0 oy
2 cevap 290 göst.
12 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde bir anne bir bebek (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.
6 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yagmur_damla (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 550 göst.
...