0 oy
130 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba bayanlar beş aylık oğlum var Ba, ma gıbı heceleri hiç soylemıyor  genel olarak sessiz ama hareketli bir bebek kıpır kıpır guluyor da emeklemeye çalışıyor ama oturamıyor benı en çok ses çıkaramaması endişelendiriyor. TV izlemiyoruz sohbet edip konuşuyoruz kıtap okuyoruz ama gı dan başka bir sey duyamadım ben. Sızın bebekleriniz ne zaman ses çıkarmaya başladı. Daha vakti var mı sizce ya da önerileriniz şimdiden tşkler :) 
Bebek Ayı 5 ay 1 haflık

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,148 puan) tarafından
Evet biraz acele ediyorsunuz. Ben de televizyon, tablet, telefon yanında bile elime almamaya çalışıyorum. Benim kızım 7 aylıkken bir başladı pir başladı. Genelde sessiz bir bebekti ama artık susmuyor. 9 aylık bilinçli olarak mama ve baba diyor. Dededede ve daha bir sürü anlayamadığım şeyler. Bebeğiniz benim bebeğimden daha geç ya da daha erken bunları yapmaya başlayabilir. Farklılar sonuçta bunu da unutmayın  :)
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Genel 6aydan sonra baslar bebekler babildamaya.6-9ay babildama donemidir.bazi bebekler daha gec ve ya daha erken yapa bilir tabi.siz bol bol konusmaya devam edin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 229 göst.
11 Ağustos 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde İrars (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 903 göst.
...