0 oy
202 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (15 puan) tarafından
15 aylık çocuklarınız hangi kelimeleri çıkarabiliyor ve ne gbi hareketler yapabiliyor yürüme koşma koltuklara çıkabilme gibi

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (391 puan) tarafından
12 aylik kizim canim. Bilinçli kelimesi 32 felandi en son.anne baba dede tugba seda cis eee gel git attim tuttum koş havhav pisi kedi hayir nennen mama su hoppa top adda Allah bir popo ac ört cis buz cici bicibici bitti gitti aklıma bunlar geldi. 

Agiz burun göz nerde dediğimde gösteriyor.  Bultak hayvanları yerleştiriyor,  halkaları takabiliyor,yürüyor koşuyor(ama hala düşüyor ) koltuğa çıkıp iniyor, alti dolunca cis mi ee mi söylüyor değiştirmemi istiyor.çorbalar hariç kendi yiyor herseyi. Genel olarak birçok istediğini söylüyo.derdini anlatacak kadar . 2 gun benle banyoya geldi cis e tutturdum ha bire agliyo cis diyip diyip götürünce de yapiyo. Arabada babasının kucağında devamli direksiyon sallayıp gezmeyi seviyo.
(8,034 puan) tarafından
Bebegimn cikardigi hic bir anlamsiz kelimeyi konusuyor diye saymadim hic.baba gitti diyordu ben surekli soyleyince o da ezberlemisdi.ben de 20aylik olub hic kelime soylemeyen bebek gorunce sasiryorum napalim.
(544 puan) tarafından
Ya hehe öyledir siziin bebeekleriniz süper zeka..
(8,034 puan) tarafından
Ya super zeka ile ne alakasi var.nasil erken yuruyrn bebekler var ise oyle erken konusan cocuklar da var.bu gayet normal durum.kimse burda gelib de cocugu hakda yalan yanlis atip tutmaz.inanmiyorsaniz o size kalmis demekki hic etrafnizda erken konusan cocuk yok.bahcede 10cocuk varsa kizimla ayni yasta 8konusuyor.
(544 puan) tarafından
Konuşur ama bir yaşında bebekler sizin dediğiniz gibi konuşamaz siz büyük ihtimal anlamsız sesleri anlamlandirmissiniz neyse Allah size bağışlasın bebeğinizi
(8,034 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Memeye elini vurub meme demesini,su istediyi zaman parmagi ile gosterip buvva(12aylikken suya buvva diyordu)demesini,babasini gorunce baba diye kosmasini dedesini gorunce dede diye gulimsemesini ve ya babasi ise giderken baba kokku baba gitti gibi soylemesini nasil anlamlandira bilirim ve ya yanlis anlaya bilirim?19aylik elindekini yere atib anne gotur ve ya elma istediyi zaman anne elma ver demesini nasil soylemiyor ben yoruyorim diye dusune bilirim.ha tabi bazi kelimeleri geveliyor tam soylemiyor.mesela toka demiyor saci diyor,cilek degil ci ci diyordu ilk zamanlar muza ba diyordu.ki bunlari kelime olarak saymiyordum.Allah her kesin bebegini bagislasin.guzel gunler))
Ha bi de doktora goturdum hizli oyreniyor aniden unutmu diye.doktorum da konusmasinin yasitlarina gore onde oldugunu soyledi.
-Reklam-
0 oy
Profil image (334 puan) tarafından
Benm oğlum 14 aylık yürüyr koşuyr koltuğa çıkıyr baba dede abi diyor diğer şekil bence çok qeride yemeğin ne olduğunu hala bilmiyr sofrayı dağıtıyr burnun nerde diye öğretmeye çalışıyrm tık yok. İlk yorumu okudum maşallah dedim.

Oğlum bana qöre 10 aylık bebek qibi hala o hareketleri yapıyr

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 238 göst.
0 oy
4 cevap 265 göst.
22 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Sedaçağlar1. (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
18 Şubat 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Yagmur tevfık (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
19 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Emine3040 (86 puan) tarafından soruldu
...