0 oy
338 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (36 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar anneler bebeğim 7 ayın içinde emmiyor 5 aylıkken bıraktı, ek gıdayı günde kaç öğün vermeliyim ve o gün içinde neler yedirmeliyim. 
Bebek Ayı 7

2 Cevaplar

0 oy
(1,488 puan) tarafından
Cnm benim 7.5 aylık .sabah kahvaltı yani süt alerjimizden dolayı meyve püresi ve yumurta sarısı.aralard emiyor .öğlenden sonra sebze püresi mevsimine ve ayına göre akşama doğru sebze çorbası .çorbaya bugün başladım 
(1,488 puan) tarafından
Bu arada çorba yerine bazen muhallebi veriyorum meyveli yani 3ogun gibi ama sık emzirmeye çalışıyorum
(52 puan) tarafından
Benim bebeğimin de süte alerjisi var 7.5 aylık, sabah yumurta sarısı, öğlen irmikli yulaflı meyve, akşam kıymalı sebze yemeği veriyorum
(1,488 puan) tarafından
Gayet güzel canım kahvaltı sınırlı ama sebzeler çeşitli artık verebildiğimiz kadar ben sabah yumurta sarısini kayısı veya incir püresi ekliyorum Cook güzel oluyor severek yiyor Dr önermişti tavsiye ederim.bu arada kıymalı sebze yemeğini nasıl yapıyorsunuz kıymayı haşlayarak mi yoksa kavurarakmi.
(52 puan) tarafından
Kuzu kıymayı haşlayarak yapıyorum, bugün mesela soğan patates havuç domates az da semizotu kattım zeytinyağı ekledim severek yedi. Kendimize yaptığımız gibi ama salçasız tuzsuz kıymalı taze fasulye, pirinçli kabak gibi sebzeleri değiştirerek yapmaya çalışıyorum. Alerjik bebek tarhanası ve şehriye alıp akşamları bazen çorba vermeyi düşünüyorum. Yumurta sarısını menemen olarak denedim hiç sevmemişti kayısı ve incirliyi de denerim.
(1,488 puan) tarafından
Tmm cnm cevap için Cook sağol Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(3,758 puan) tarafından
2ana 1ara öğün yeterlidir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,268 göst.
0 oy
2 cevap 340 göst.
0 oy
7 cevap 1,011 göst.
...