0 oy
332 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebeğim 68 gün sonunda küvezden pazartesi çıktı . En son  pztsi kaka yapmıştı. Sonra bi daha yapmadı. Ne kadar süre normal bilgisi olan var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(236 puan) tarafından
Normal benimde kizim 1 bucuk aydan sonra 3. 4 gunde bir kaka yapiyordu 
(1 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim...
-Reklam-
0 oy
(236 puan) tarafından
Bende burda sormustum . Bagirsaklari gelisiyor kivrim kazaniyor o yuzden ilk gunlerdeki gbi hemen yapmiyor yedigi  gec geciyor bagirsaklardan demislerdi
0 oy
(392 puan) tarafından
Öncelikle Rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin.çok gecmis olsun.Benimki en fazla iki gün yapmadan duruyo ama ne ile besleniyor.anne sütü ise daha geç yapabiliyormuş.ben hep az da olsa mama da veriyordum o yüzden en fazla iki gün yapmadığı oldu.Güzel beslendiginden emin olun. Dizlerini hafif karnına bastırın.doktoruyla görüşün içiniz rahat etmezse.ihmale gelmiyor bu minnoslar.
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim... günde 3 kez anne sütüne eoprotein katıyorum biberonla onu veriyorum.  Diğer öğünlerde anne sütü emiyor sadece.. aç gibi değil hiç bir probleminiz yok çok şükür içiyo uyuyo uyanıyo. Tecrübesiz olduğum için sormak isteidm
(392 puan) tarafından
Biz de 81 gün kaldık kuvezde.çıkınca aynı şekilde eporotein kullandık.haftalik kilo alımına dikkat edin.zaten kontrolü vardır ordada bakarlar beslenmesi yeterli mi diye.ben 24 saat hiç yapmayınca hemen aramıştım hastaneyi.yine uzarsa sorun bence arayip.
(1 puan) tarafından
Dün kontrolümüz vardı kilo alımı iyi dedi Doktoru.. bir hafta sonra yine kontrolü var inşallah herşey yolunda gider  Siz kaç gr la taburcu oldunuz eoproteini  ne kadar kullandınız günlük . Süre olarak ne zaman bitirdiniz?
(392 puan) tarafından
1945 gram taburcu olduk.günde 2 ölçek anca içti dolapta sütleri vardı bir ay yetti.kalanları attım.benim kız biberonla almak istemedi zorla zorla icirdim kustu falan hep.yine de çok şükür ki 1 ayda 1 kilo aldı da bıraktık eporoteini.3 kilo olunca bırak dedi doktor. Bizim kilo alimimiz sıkıntı oldu sütüm yetmedi mama içmedi şimdi raporlu mama kullanıyoruz kilosu için.inşallah sağlıcakla büyüsün.
(392 puan) tarafından
Sütünüz yetiyorsa merak etmeyin hemen toparlayiverir. Biraz fazla dikkat ve özen istiyorlar tabi.sakinlik istiyorlar.
0 oy
Profil image (397 puan) tarafından
prematüre olduğu için 3 gün çok geldi bana. Bence doktorunuza danışın mutlaka. bağırsakları en son gelişen organı bu bebeklerin genelde de burdan bir sağlık sorunu çıkabiliyor. Benim kızım da prematüre doğdu şimdi 3 yaşında. düzeltilmiş 3.5 aylıkken bağırsaklarından ameliyat olmuştu bağırsak tıkanmasından dolayı. tabi kaka yapamamanın yanında başka belirtileri de vardı kızımın. gözünüz korkmasın diye söylüyorum ama normal doğan bebeklere göre daha dikkatli olmak lazım bu konularda.
(1 puan) tarafından
Başka ne gibi belirtiler oluyor.  Şuan için çok rahat bebeğim ... doktoruma söyledim şuan için normal dedi
Profil image (397 puan) tarafından
kaka yapmama, emdiğini direkt safralı kusma ve sonrasında emmeme, halsizlik, içli içli ağlama, karın bölgesine dokununca ağrı ve şişlik vardı. 1 gün içerisinde olup bitti herşey yani yavaş gelişen bi hastalık değildi bizimkisi.
0 oy
Profil image (653 puan) tarafından
Bizde prematüre 8 gün yapmadığı da doktora gitmiştim sadece anne sütü ile besleniyorsa 10 gün normal dedi bağırsaklar güçleniyor dedi tam 10. Gün yaptı
(1 puan) tarafından
Bende hemşiremize  sordum 8*9 gün normal dedi bebeğinin de bi rahatsızlığı olmadığındsn bu durumdan biraz daha bekleyelim diye düşündüm..
Profil image (653 puan) tarafından
Aynen bekleyin :) inşallah yapar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 174 göst.
25 Ağustos 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gülşahyldrm (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
4 cevap 200 göst.
0 oy
4 cevap 289 göst.
21 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 1997ipek (17 puan) tarafından soruldu
...