0 oy
388 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (235 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba.

Sorum daha çok çalışan annelere. Kızım ek gıdaya geçince ise başlayacağım fakat şimdiden tedirginlikler başladı bebeğimi kime emanet edeceğim konusunda. Eşim ve ben annelerimize bırakmak istemiyoruz. Eski kafaların malesef her şeyi ben bilirim havası var ve bizim düşüncelerimizi yok sayıp kendi bildikleri gibi yetiştiriyorlar. Örneğin tv ve telefona karşıyız ama onlar verecek ve izletecek biz uyarmamıza rağmen. Bakıcı tutalım diyoruz ama onda da tedirginlik yaşıyoruz. Sonuçta tanımıyoruz ve bebeğimize nasıl bakacak bilemiyoruz. Bakıcı tercih eden var mı ve nasıl güvenilir birilerini buluruz ya da İnternette böyle siteler var mı? Şimdiden teşekkürler. 
Bebek Ayı 4 aylık
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

+2 oy
(179 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Benim annemde çocuk bakıcısı yaklaşık 20 senedir . Tavsiyem internet siteleri değil de tanıdık aracılığı ile olması . Yakınlarınıza duyurun en azından belki cevrelerinde vardır bakıcı . Aracı kişiler daha güvenilir geliyor sanki . Kim olursa olsun kamera mutlaka bulunsun evinizde . Umarim güvenilir birini bulabilirsiniz 
-Reklam-
+1 oy
(184 puan) tarafından
Yanlış anlamayın lütfen dediklerimi ama eski kafalar diyorsunuz annelerinize. Sizde bir annesiniz ve nasıl korktuğunuzu kendiniz bilirsiniz. Annelerinize güzel bir dil ile anlatıp eve kamera yerleştirip onlara emanet edebilirsiniz. Unutmayın ki onlar sizi bu yasa getirdi ve onlar büyüttü. Bakıcıya guvenebileceginiz kadar annelerinize daha çok guvenebilirsiniz. Anneneler babaanneler biz kadar düşünebilir evet bilgisi olmaya bilir ama onlarda zamanla öğrenilir.
(235 puan) tarafından
Biz daha düne kadar kızımıza anneler bakacak fikrindeyken hiç beklemediğimiz şeyler yaşadık. Bu hafta bir post açmıştım belki denk gelmişsinizdir. Kayinvalidem daha 4 aylık kızıma ben icerdeyken ağzında kuruyemiş çiğneyerek vermiş. Onun harici süt alerjisi olmasına rağmen ısrarla ağzına yoğurt, puding sürüyor. Kaç kere uyardık konuştuk ve sonuç değişmiyor. Ezbere konuşmuyorum ben malesef. Siz ne karışıyorsunuz kaç tane çocuk büyüttüm ben gibi cümlelerinin arkasına saklanıp yapacaklarını yapıyorlar. Nasıl güvenip de bırakabilirim? En azından bakıcıya şunu yap bunu verme diyebiliriz diye düşünüyorum.
0 oy
(626 puan) tarafından
Eve kamera yerleştireceksiniz.nete bakıcı siteleri yazınca bişeler çıkıyor.zor yani hepimizde aynı 3ndişeler var.ama herşeyden önce yakın çevre akrabaya teklif edin.bilinen insanlar sonuçta.onlwrda dahi kamera koyun.sağlam olsun..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 381 göst.
23 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kepii (1,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 167 göst.
10 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde nrdn91 (4,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
0 oy
6 cevap 407 göst.
3 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yektam (565 puan) tarafından soruldu
...