0 oy
537 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (379 puan) tarafından

Iki farklı nurse harveys olduğunu fark ettim. Biri colex olarak geçiyormuş . Ama benim 1 haftadır kullandigim sağdaki.  Colex olmayan yani. Bize çok bi etki etmedi gibi  acaba farklı olduklarından mi? 

Bir diğer sorum bu şurubu buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz?

image

6 Cevaplar

+1 oy
(638 puan) tarafından
Içerik aynı ambalaj farklı
-Reklam-
0 oy
(326 puan) tarafından
Benim kullandığım damla canım farkı ne bilmiyorum 
(379 puan) tarafından
Hangisi sizinki?
0 oy
(51 puan) tarafından
Evet çok farklı çeşitleri var. Bunun damlası vs de mevcut mesala.

Farkları şu soldaki bikarbonatli olarak geçiyor. Ek olarak bu var içinde.
(379 puan) tarafından
Anladım teşekkürler. Başka bi farkı yok yani
(379 puan) tarafından
Buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz şurubu peki?
0 oy
(216 puan) tarafından
Damla kullanmıştım çok iyi gelmisti bize düzenli kullanim şart tabi
(379 puan) tarafından
Doğrusunuz. Düzenli kullanmaya çalışıyorum ama bazen öğlen uyuyunca öğlen verilecek olan kaçıyor.  O zaman biraz düzensiz oluyor değil mi? Uyandırıp versem mi acaba:/
(216 puan) tarafından
Çok uyuyorsa uyandırın tabi uyandıkca ça az az verebilirsiniz
0 oy
Profil image (19 puan) tarafından
Kuzum bebekten bebege değişiyor bu bize hiç etmedi zinco çok iyi gelmişti bize bide doktor gaz ilaçlarını deneye deneye hangisi bebeğine iyi geldiğini anlarsın demişti 
(379 puan) tarafından
Evet doğru değişiyor. Ama çoğunluk memnun olunca insan beklenti içine giriyor tabi. Bugün nurse yanında bio gaia ya başlıycam inşallah etkililiği artar biraz
Profil image (19 puan) tarafından
İnşallah canm. Benm ki 3 aylık olunca gazı bitti senin bebeğin kaç aylıktı
(379 puan) tarafından
Henüz 38 günlük. Inşallah bizimde o zamanlar azalır
0 oy
(2,106 puan) tarafından

image

benim kullandığım bu harika bir şurup gaz için çok etkili.digerini bilmiyorm.yaninda metsil gaz damlası ve biogai bağırsak düzenleyici ile birlikte kullanıyorm.kolikti bebeğim bunlar düzeltti.tavsiye ederim.buz dolabına koymuyorum çünkü günde 4 defa 1 çay kaşığı veriyorum soğuk veremem diye zaten havalarda serin.
(379 puan) tarafından
Bende 3 defa veriyorum. Bio gaia kullanmıyordum bugün aldırdım eşime. Onunla birlikte daha faydalı olur  inşallah. Bio gaia bir kere veriyorsunuz değil mi?  Eczaci öyle demiş günde 1 kere 5 damla demişte. Akşamüstü vermek daha mi etkili olur?
(379 puan) tarafından
Bir soru daha sorabilir miyim:) bebeğim kolik dedinz ya her akşam aynı şiddette miydi kolikligi?? Bizde kolik gibiyiz bazı akşamlar hafif ama bazı akşamlar çok şiddetli ağlıyor. 38 günlüğüz bu arada.
(2,106 puan) tarafından
Biogai bağırsak düzenleyici gerçekten etkili yani evet günde 1 defa 5 damla olacak ben Sabah ilk mamasina koyuyorum.sizde sabahları verin ki akşama kadar düzenlesn rahatlatsn.aksam üstü vermek etkili olmaz.ama hergun aynı saatlerde vermeye çalışın damlaları.
Evet kolik aşırı gazliydi neler çektik neler evet hergun akşam üzeri aynı saatlerde başlıyordu susmayan bir ağıt görseniz çaresizce yüzüme bakıyor ağlıyor.kilo kaybı bile yaşadık.surekli kucakta gezdiriyoruz.battaniyede sallayınca rahatliyordu.muzikler olsn masajlar ama çare olmadı bu kullandıklarımi verdi doktor 2-3 gün içinde rahatlamaya başladı bebeğim zaten hemen etki eder iyi gelirse.şuan 6 ayligiz hâlâ kullanıyorum rahat yani kızım.ins sizlere iyi gelir geçmiş olsn şimdiden.
(379 puan) tarafından
Tesekkirler. Biz daha çok yolunun başındayız ama evet dediğinz gibi bizimkide öyle sürekli ağlıyor. Insan çok üzülüyor. 2.bebegim üstelik. Güya tecrübeliyim ama gaz ilk bebegimde yaşamadığım bişeydi. Sürekli gaz masajı yapıyorum. Gün içinde karnına sıcak havlu koyuyorum. Sürekli müzikler açık zaten.  Gazını çıkartıyor aslında ama yeterli olmuyor sanırım. Gündüz iyi kötü idare ediyoruz da akşamlar fena.
Damlayı da eeken vermeye çalışacağım
Teşekkür ederim bilgileriniz için. Güzel günlerde buyutun kızınızı insallah
(2,106 puan) tarafından
Teşekkür ederim benim ilk bebeğim.sizinde bebeğiniz çabucak atlatır ins sağlıkla büyüsün.butun yavrularımıza şifa versn Allah'ım
(379 puan) tarafından
Amin amin inşallah.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
17 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 555Nazire (911 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 321 göst.
0 oy
10 cevap 396 göst.
0 oy
5 cevap 345 göst.
...