0 oy
374 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (463 puan) tarafından
Bebegimin kakasinda mukus vardi ama kan ve dokuntumuz yoktu. Simdi ek gidaya baslayinca mukus kayboldu ama o mukus 7 ay devam etti. Sut diyeti de ise yaramadi. Benim durumumda olan varmi?  Ek gida yuzunden kivamli yapiyor bu mukusun bittigini gösterir mi?
Bebek Ayı 7,5 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(690 puan) tarafından
Benim kızımdada 25 günlükken başlayan inek sütü alerjisini yumurta ve kuruyemiş alerjisi çıktı. 5 ay diyet yaptım .süt diyetini açtım çok şükür kızım alerji olmadı ek gıdaya da başladık yoğurt peynir yiyebiliyor. İlk günler mukuslu yaptı sonra geçti.yumurtayı ben yiyorum temmuzda doktor kontrolünde kızımda deneme yapıcaz.kuruyemişte aynı şekilde.yani diyetiniz işe yaramıştır 
(463 puan) tarafından
Yani diyeti 4 ay yaptim gecmeyince 6.ayda bıraktım.  6.ayin sonuna dogru yoguet ve yumurta denettim dokuntu kan yok fakat kaka katılaştığı icin mukus görünmüyor. Sizce bi alerjisi yok demek mi. 9 ayda kontrole gidecegiz ve alerji testi yaotiracagiz.
(690 puan) tarafından
Alerji öyle birşeyki ben bi ara sadece zeytin makarna falan yiyordum.ne yesem köpüklü mukuslu kaka yapıyordu.ceviz yer fıstığı mercimek falan dahil.zaten denemişsiniz 3 gün kuralıyla tekrar devam edin derim en azından neye alerjisi var anlamak kolay olur.yoğurt 1 gün 1 çay kaşığı 2.gün 2 çay kaşığı 3gün yemek kaşığı .Sonra alerji olmazsa hergün vermek gerekiyormuş. Doktor hem bebeğe ver hem kendin ye dedi.alerjik bebekler tekrar alerji olabiliyormuş ara verilince.ama yumurtayı evde denemeyin.kakasıda kalınlarıysa mukus yoktur zaten olunca anlarsınız
-Reklam-
0 oy
(936 puan) tarafından
Bizim de ek gıdaya başlayınca bitmişti 
(463 puan) tarafından
O zaman sıkıntı yoktur degil mi
(936 puan) tarafından
Öncesinde mukus olduğunu doktora söyledik, tek başına mukus bişey ifade etmez dedi. O zamanda rahattık, ek gıdadan sonra geçince de demek ki böyle oluyormuş deyip çok da düşünmedik :)
(100 puan) tarafından
Benim bebeğime de dpktor böyle söyledi şimdi sizden geçtiğini duyunca içim de rahat etti, 2 aylık henüz
(463 puan) tarafından
O zaman her sey yolunda diye biliriz teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 221 göst.
6 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Abcdefg (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 998 göst.
0 oy
3 cevap 1,132 göst.
0 oy
1 cevap 803 göst.
...