0 oy
197 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (38 puan) tarafından
Merhabalar kizlar delirmek uzreyim kizlar bebeyim 2aylik olucak emizik tutmuyor ne apsam ne etsem tutmuyor hep o yuzden huzursuz agliyo diger bebekler var emizik tutuyor nasilda sakin benimki tutmuyor birde sunun ustunə məmə rəd ediyor məmə verdiyimdə biraz əmiyo sonrasinda bir agliyo biberonu veriyorum namayı hepsini bitiriyo 2gundur boylə nə yapmam lazim ne emizik tutuyor ne məmə lutfen bir carəsi varmi sutum baya var yani sıkdıgğımda fıskıroyo bebek emiyo!

6 Cevaplar

+2 oy
(463 puan) tarafından
Biberonda emzikte meme reddi yapar. Once sizi emsin sonra Eds sistemi ile göğüs ucuyla bir verin mamayı. 
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Neden cevab yok
0 oy
(47 puan) tarafından
Emzik almayan bebek almıyor zorlamayın.benim bebeğim de almadı .siz memeyi vermye çalışın alacaktır .uykuda deneyin,ayakta deneyin ama mutlaka deneyin.asla pes etmeyin..
(38 puan) tarafından
Tamam tesekur ederim
0 oy
(19 puan) tarafından
Memeden süt az geliyor biberondan dolu dolu geliyorsa. Gogsunuzden emmek yerine biberon istiyordur. Gogsunuzde sıcacık taze süt varken neden biberon veresiniz ki. Diğer bebekler emzik alıyor sizinki almıyor diye de hiiiiç canınızı sıkmayın bırakın almasın emzik şart değil ki. 
(38 puan) tarafından
Memede sut var yani bir 5daka emiyo sonra agliyo mama verince susuyo ben emsin istiyorum mama vermesem olurmu
0 oy
(35 puan) tarafından
Biberon verme süt ondan kolay gelirse meme istemez 
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Mamayi kes önce emdir yoksa tamamen birakir seni biberon ister benim oyle oldu dönmedi kesildi sütüm ayni hatayı yapma sütün varken mamaya gerek duymq pişman olursun sonra emdir sadece 

İlgili bir soru bulunamadı

...